Lena pompom figura készítő, Maja a méhecske

2 900 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 4006942802104 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 06 (Kedd.) - 07 (Szerda.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Készíts színpompás pompomokat, s díszítsd velük a Maja, a méhecske mese szereplőinek figuráit! Kösd meg a figurák testét alkotó pompomokat a kötőtű és a fonalak segítségével, ragaszd rá a sablonokra, majd fűzd rá a mellékelt akasztóra, s már el is készült a mese figuráit ábrázoló függődíszed, amely minden gyerekszoba vidám dísze lehet. A Lena Maja, a méhecske pompom figurakészítő készlet 3 db sablont, 1 db kötőtűt, 4 db fonalat, valamint 1 db akasztót tartalmaz. Figuráid elkészítésében egy részletes, képekkel gazdagon ellátott használati utasítás segít. A Lena Maja, a méhecske pompom figurakészítő készlet hatékonyan fejleszti a figyelmet, a képzeletet, a kreativitást, valamint a kézügyességet is.

Anyaga gyapjú és műanyag. A csomagolás mérete: 5 x 20 x 16 cm. Élénk kék, fehér, sárga és fekete színei vidámságot sugároznak. 6 éves kortól ajánlott.

Lena pompom figura készítő, Maja a méhecske

2 900 Ft

◉ Raktáron > 10 db