Ragassz fel erdei állatok Lena

3 100 Ft

Raktáron 6 db

Cikkszám: 4006942815104 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Kedd (07-05) - Szerda (07-06)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ragassz mókás erdei állatfigurákat! A Lena ragassz fel erdei állatok készletet kifejezetten azoknak a kisgyerekeknek találták ki, akik érdeklődnek a ragasztható és a kreatív játékok iránt. A Lena ragassz fel erdei állatok készlet 25 darab ragasztható állatfigurából áll, és három különböző nehézségi szintű ragasztási feladatokat tartalmaz. A szett tartozéka még egy darab erdei háttérkép is, amire külön ragaszthatóak az erdei állatok. Nincs szükség hozzá külön ragasztóra, öntapadós felületükkel egyszerűen odaragadnak a papírra. A játék kiválóan fejleszti a gyermek figyelmét, finommotorikus képességét, kézügyességét, valamint kreativitását is.

A csomag mérete: 4 x 20 x 17 cm. 3 éves kortól ajánlott.

További információk

Gyártó
Nem
Kor

Ragassz fel erdei állatok Lena

3 100 Ft

Raktáron 6 db