LULILO fából készült babaház FLORO boho LED

35 700 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039721647 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FÁBÓL KÉSZÜLT BABAHÁZ BOHO IKON

A boho a franciala boheme vagyis bohém, a saját szabályaik szerint élő művészek csoportja.
A boho stílus lényege, hogy látszólag összeférhetetlen anyagokat és mintákat kombinálj a saját megérzéseid szerint. Minden a kényelemről, a fantáziáról és az emlékekről szól. A boho enteriőr nagyon hangulatos, és megkönnyíti a pihenést a kedvenc tárgyaid között. A domináns színpaletta az úgynevezett földszínekből (zöld, kék és barna árnyalatok) áll – a természetesség számít.

A fenti elvek alapján terveztünk egy egyedi faházat, amelyben gyermekei babái, kabalái és figurái pihenésre találnak.
Ez az egyedi Boho babaház minden gyermek álma lesz.
Egy modern mesebeli rezidencia. minden gyermek a villa jogos tulajdonosának fogja érezni magát, és ami a legfontosabb, ideális lakhelye lesz minden babának, kabalának és figurának.

A tágas szobák és a terasz még a kisgyermek barátai által hozott vendégeket is befogadja. A házikó lakóit emeletről emeletre egy kényelmes lépcsőn érik el.
A háromszintű ház négy szobával és egy nagy terasszal rendelkezik:
konyha fürdőszoba nappali hálószoba
Ahogy egy igazi otthonhoz illik, gyönyörű fabútorok kerültek bele, amelyek bármelyik szoba tökéletes kiegészítői lesznek.
A bútorok között megtalálható: táblázat 2x szék zuhanyzó fürdőkád mosdókagyló WC zongora kanapé karosszék lámpa TV dohányzóasztal ágy nyugágy esernyő
A gyönyörű fából készült villa a kreatív és fejlesztő játékra tesz javaslatot, amely során nincs idő unatkozni.
A házzal való játék serkenti a fantáziát, ösztönzi a gondolkodást, és támogatja a kézügyesség helyes fejlődését.
Ráadásul a szerepjátékokon keresztül gyermeke értékes szociális készségekre tesz szert, amelyek felnőttkorában nélkülözhetetlenek lesznek.
Ez az egyedi villa ajándék sláger lesz, és biztos, hogy a gyermek kedvenc játékává válik.

A móka az összeszerelés pillanatában kezdődik! A ház önszerelésre készült. A ház közös építése nagy örömet fog okozni gyermekének, és megtanítja őket az együttműködésre.
A kivitelezés minősége és pontossága a részletekkel nyűgöz le. A miniatűr bútorok és a falakon lévő grafikák teszik a házat egyedivé.
Biztos lehet abban is, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabb dologról – gyermeke biztonságáról . A ház minden elemét gondosan lecsiszoltuk, hogy gyermeke ne kapjon szilánkokat a kezébe játék közben.
A ház nem csak nagyszerű szórakozást garantál, hanem remek dekoráció is lesz gyermeke szobájában. Az élénk, visszafogott színek és a minimalista stílus bármely belső térbe illeszkedik.

Ránézésre:
NAGYON NAGY MÉRET- A ház 3 szintes. Minden emeletre tágas lépcsőház vezet. SZÁMOS TARTOZÉK- a nagy precizitással készült fabútorok szervetlen lehetőségeket biztosítanak a játékhoz és az egyes helyiségek elrendezéséhez. ESZTÉTIKUS ÉS ROBUSZTUS KIVITELEZÉS- a miniatűr bútordarabok és a visszafogott színekben pompázó grafikák részletei elragadóak a oldalon, és egyedivé teszik a házat. BIZTONSÁG – A házikó kellő gondossággal készült. A ház minden részét gondosan lecsiszolták, hogy a játék során ne ütődjenek be a szilánkok.
A készlet tartalma:
A ház összeszerelésének elemei Fém csavarok LED szalag Bútorzat (asztal, 2x szék, zuhanyzó, kád, mosdó, WC, zongora, kanapé, fotel, lámpa, TV, dohányzóasztal, ágy, nyugágy, napozóágy, napernyő).
Műszaki adatok:

Műanyag:
Fa, Műanyag lépcsők, Fém csavarok Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
A ház méretei:
Összességében: 62cm x 26.5cm x 78cm Az 1. és 2. emelet magassága: 22cm A 3. emelet magassága: 24cm Ágy méretei : 12cm x 9.5cm x 5cmCsomagolási méretek: 69cm x 50cm x 12cm

LULILO fából készült babaház FLORO boho LED

35 700 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között