LULILO fából készült parkolóház BENINO emeletes városi garázs

17 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039722958 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LULILO FA PARKOLÓHÁZ BENINO KÉTEMELETES VÁROSI GARÁZS
Reggel óta mindenki siet, és fontos ügyeket kell elintéznie. Irányítsa a forgalmat, hogy mindenki zökkenőmentesen, dugók nélkül hagyja el a parkolót. Baleset? Összeomlás? Talán gyorsabb lenne helikopterrel repülni? A parkoló tetején várakozik, repülésre készen. Gyere a fedélzetre és repüljünk!
A gyönyörű fából készült városi garázs négy szintes! Az első három az autóknak való – a készletben található fa autóknak, valamint gyermeke sok más járművének is van hely. A következő szinteket lifttel lehet megközelíteni!
Az építmény tetején egy helikopterleszálló is található. A készletben talál egy fából készültet.

A városi parkoló további kiegészítőkkel lett felszerelve, hogy a szórakozás véget ne érjen!
Üzemanyag-adagoló – Végül is minden autónak fel kell készülnie az előttünk álló útra. Győződjön meg róla, hogy feltankolták, mielőtt elindul a következő kalandjára!
Lift a parkoló következő szintjeire. Az emelő egy tárcsának köszönhetően fel és le mozog, és egyszerre egy autó szállítását teszi lehetővé. A járművek a rámpáknak köszönhetően a parkolóba is bejuthatnak.

A készlet tartalmaz egy sor közlekedési táblát is a forgalom irányítására és a haladási irány meghatározására. Ezenkívül megismertetik a kisgyermeket a közúti jelzések jelentésével, beleértve a gyalogosoknak szóló jelzéseket is.
A hatalmas parkolóval rendelkező készlet két mozgatható kerekű autót és egy mozgatható légcsavarral ellátott helikoptert is tartalmaz.
Tudjuk, hogy a jó játék biztonságos játék. Ezért minden darab simára csiszolt fából készült, így biztos lehet benne, hogy gyermeke örömét nem fogja megzavarni egy szálka.
A garázs festéséhez használt festékek biztonságosak és nem mérgezőek.

A készlet tartalma:
DIY parkoló 4x közlekedési táblák 3x kúpok üzemanyag-adagoló helikopter tűzoltóautó 2x autó
Méretek:
Parkoló 36cm x 48cm x 37cm Emeletek közötti magasság: 10cm Jármű: 6cm x 2cm x 3.5cm Csomagolási méretek: 50cm x 37.5cm x 10cm

LULILO fából készült parkolóház BENINO emeletes városi garázs

17 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető