Mágneses játék halászat rovarok zöldségek

5 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039729124 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Mágneses játék halászat rovarok sárgarépa

Vidd el a kicsiket egy nagyszerű horgász- vagy kertészkedő kirándulásra! És anélkül, hogy elhagynád a házat!

Ezzel a mágneses játékkal gyermeke nemcsak szórakozni fog, hanem számos fontos és hasznos életviteli készséget is fejleszteni fog!

A játékszabályok nagyon egyszerűek! A játék lényege, hogy egy mágneses horgászbot segítségével halakat vagy gilisztákat kell kihúzni a fa alapon lévő megfelelő lyukakból!

A halak és férgek mellett az alap színes zöldségeket is tartalmaz, amelyeket a lyukakból a filclapok megragadásával lehet kihúzni! Ez stimulálja a kis kertész ujjbegyeit, és fejleszti a különböző felületek felismerésének képességét.

A játék minden része szemet gyönyörködtető színekkel van festve, ami nemcsak a gyermek figyelmét vonzza és játékra ösztönzi, hanem segít neki megtanulni megkülönböztetni és megnevezni a színeket!

Ahhoz, hogy a mágneses darabok bármelyikét kihúzza, a kisgyermeknek nagy türelmet és pontosságot kell tanúsítania! A horgászbot mágneses vége egy zsinórra van felfüggesztve, így a giliszta vagy hal kifogása elég nehéz feladat lehet! De ne aggódj, egy pillanatnyi gyakorlással, ami nagyszerű hatással lesz gyermeked fejlődésére, a horgászat mestere lesz belőle!

A zöldségek kihúzása könnyebb lesz, de még mindig szükség lesz a megfelelő szem-kéz koordinációra.

A legnagyobb kihívás minden bizonnyal nem csak az lesz, hogy a mágneses elemeket kihúzzuk az alapból, hanem az is, hogy visszahelyezzük őket, szintén a horgászbot segítségével!

Az egész termék fából készült, amelyet nagyon gondosan csiszoltak és nem mérgező, biztonságos festékkel vontak be! Ennek eredményeképpen a kisgyermeke szabadon játszhat, Ön pedig teljesen nyugodt lehet. Nem maradnak szilánkok a kézben, és a festék nem okoz allergiás reakciókat!

A játék nagy hatással lesz gyermeke kézügyességének, különösen finommotorikájának, valamint szem- és kézkoordinációjának fejlődésére!

Mivel a termék fő alapanyaga a fa, ezért sokkal kevésbé káros a környezetre, mint műanyag társai. Ráadásul a termék tartóssága is sokkal nagyobb!

A készlet tartalma:

5 sárgarépa 5 férgek 5 hal 1 horgászbotMéretek:
alap: 16cm x 12cm x 4cm hal: 5 .5cm x 2.3cm féreg: 3.5cm sárgarépa: 5 .5cm rúd hossza: 15cm csomagméretek: 16.5cm x 12cm x 5.5cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.

Mágneses játék halászat rovarok zöldségek

5 200 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között