Mágneses kirakós szafari állatok 47el.

4 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039729100 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Mágneses puzzle könyv szafari állatok

A gyermeki képzelet bizonyára rendkívül buja! Néha azonban szükség lehet némi ösztönzésre, hogy teljesen kibontakoztassa szárnyait!
Erre a célra egy mágneses kirakó tökéletes, hogy stimulálja a kisgyermek kreativitását, és hihetetlenül kibontakoztassa azt!
A sikeres játék fontos jellemzője, hogy leköti a kisgyermek figyelmét! Ezzel a kirakósnak nem lesz gondja, és mindez a nagyon élénk, szép színeknek köszönhető, amelyek egyedi bájt kölcsönöznek a játéknak!
A játék használatának szabályai rendkívül egyszerűek! Egyszerűen nyissa ki a csomagolást úgy, hogy a tábla egy tájképet ábrázoljon, és helyezze rá az Ön által kiválasztott állatmágneseket!
Ez lehetővé teszi, hogy nagyon különböző és egyedi jeleneteket hozzon létre! Az egyetlen korlátot a gyermeked képzelete jelentheti, és ez bizonyára pillanatok alatt fejlődni fog, amikor a kicsikéd használja!
És ha gyermeke nem tudja, hogy az állatnak hogyan kell kinéznie, a színes mintakártyák megmentik a helyzetet!
Ez a játék az egész család számára is sok élvezetes szórakozást nyújt, és csodálatos hatással van a pozitív családi kapcsolatokra.
A mágneses rejtvények a szafarin és azon túl is számos állatot ábrázolnak! Van köztük fenséges oroszlán, hatalmas elefánt, fürge zebra, valamint gorilla, víziló, flamingó, panda és még sok más! Az állatokon kívül különböző kiegészítők is vannak a kirakósok között, például ágak és különböző ételek!
Egy állatokat ábrázoló játék biztosan arra ösztönzi gyermekét, hogy megismerje a természetet, és a környezeti ismeretek biztosan jól jönnek majd a kicsi egész életében! Ráadásul ez egy csodálatos szenvedély kezdete lehet!
A játék annak ellenére, hogy nagyon egyszerű, rengeteg oktatási értéket képvisel. Mindenekelőtt fejleszti a kisgyermek képzeletét és kreativitását, és a minták pontos elrendezése kihívás lehet, ami pozitív hatással lesz az ujjai és kezei pontosságára.
A képek készítése nagyszerű ösztönzője lesz a mesélésnek, ami támogatja a gyermek beszédfejlődését .
A felhasznált anyagok biztosítják, hogy nem kell aggódnia a termék sérülése miatt!

A készlet tartalma:
Doboz mágneses táblával 6 kártya (12 elrendezendő minta) 47 rejtvényAnyag: karton
A mintaállat (oroszlán) méretei: 10cm x 8cm
A csomagolás méretei: 26.5cm x 19cm x 3.5cm

Mágneses kirakós szafari állatok 47el.

4 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető