Mágneses közlekedési eszköz puzzle

4 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039729094 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MÁGNESES KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖK PUZZLE

Egy gyermek képzelete bizonyára rendkívül élénk! Néha azonban szükség lehet némi ösztönzésre, hogy teljesen kibontakoztassa szárnyait!

Erre a célra egy mágneses kirakós remek módja annak, hogy stimulálja a kisgyermek kreativitását, és hihetetlenül kibontakoztassa azt!

A sikeres játék fontos jellemzője, hogy leköti a kisgyermek figyelmét! Ezzel a kirakósnak nem lesz gondja, és mindez a nagyon élénk, szép színeknek köszönhető , amelyek egyedi bájt kölcsönöznek a játéknak!

A játék használatának szabályai rendkívül egyszerűek! Egyszerűen nyissa ki a csomagolást úgy, hogy a tábla egy tájképet ábrázoljon, és helyezze rá az Ön által kiválasztott járműmágneseket!

Ez lehetővé teszi, hogy nagyon változatos és egyedi jeleneteket hozzon létre! Az egyetlen korlát a gyermeked fantáziája, amely biztosan pillanatok alatt fejlődik, amikor a kicsikéd használja!

A66 különböző kir akós játékkal sok érdekes és szép járművet hozhatsz létre! És ha nem jut eszedbe semmi ötlet, mindig használhatod a mellékelt kártyákat, amelyek a kész járműveket ábrázolják!

Az ábrázolt járművek között lesz egy busz, egy teherautó, egy rendőrautó, egy taxi, egy mentőautó, valamint egy tengeri hajó és egy űrrakéta is! Mindezek együtt számtalan hosszú és hihetetlenül érdekes utazásra viszik el a kisgyermeket!

Az akár 12 jármű mellett a készlet további elemeket, például kúpokat és útjelző táblákat is tartalmaz. Ez segít életre kelteni a jeleneteket, és valósághűvé, élethűvé teszi azokat.

A játék sok élvezetes órát fog nyújtani, beleértve a közös családi játékot, és csodálatos hatással lesz a családi kapcsolatok pozitív kialakulására.

A játék, annak ellenére, hogy nagyon egyszerű, sok tanulási értéket nyújt. Mindenekelőtt fejleszti a kicsi képzeletét és kreativitását, a minták pontos elrendezése pedig kihívást jelent, ami pozitív hatással lesz az ujjai és kezei pontosságára.

A képek készítése nagyszerű ösztönzője lesz a mesélésnek, ami támogatja a gyermek beszédfejlődését.

A felhasznált anyagok biztosítják, hogy nem kell aggódnia a termék sérülése miatt!

A készlet tartalma:
Doboz mágneses táblával 6 kártya (12 elrendezendő minta) 66 rejtvényAnyag: karton
A mintajármű méretei (rendőrség): 11cm x 4.5cm
A csomagolás méretei: 26.5cm x 19cm x 3.5cm

Mágneses közlekedési eszköz puzzle

4 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető