Mancs Őrjárat rajzoló projektor sablonokkal és nyomdákkal

17 300 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 3380743090689 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ez a nagyszerű rajztábla arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szárnyaljon a kreativitásuk és a fantáziájuk! Átlátszó panel, amelyen bármit létrehozhat amit szeretne vagy lerajzolhatja kedvenc karaktereit a 10 mellékelt sablon és 4 pecsét segítségével. A csomagban 1 toll és 10 darab papír is található. Ha végzett, egyszerűen törölje le a képernyőt, hogy újrakezdhesse a rajzolást. A játék 3 db AAA elemmel működik, melyet a csomag nem tartalmaz. A gyártó 2 év garanciát vállal a termékre. A terméket 4 éves kortól ajánljuk. A termék mérete: 30.5 x 26.5 x 5.5 cm

Mancs Őrjárat rajzoló projektor sablonokkal és nyomdákkal

17 300 Ft

◉ Raktáron > 10 db