Montessori fából készült vonat vonat halszortírozó

8 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039719163 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

OKTATÁSI FÁBÓL KÉSZÜLT MOZDONY HALÁSZAT Tegyen egy izgalmas utazást egy mesésen színes, többfunkciós vonaton.
A fanatikus oktatójáték minden kis felfedező szívébe belopja magát.
Egy játék sok lehetőség. A különböző funkciók biztosítják, hogy mindenki számára legyen valami.
TRAIN KOCSÁKKAL – Hagyományos fából készült vonat, amely kedvenc figurák, autók vagy babák formájában szállítja az utasokat egyik szobából a másikba. A vonat kocsijai levehetőek. HALÁSZAT + SZORTÍROZÓ- A mágneses horgászbottal való hagyományos halfogás minden kis horgásznak örömet okoz. Helyezd a halakat és a férgeket a mágnesekkel felfelé néző kocsikba, és próbáld meg elkapni őket a mágneses rúddal. A látszattal ellentétben a feladat nem ilyen egyszerű. Az okos halak és férgek nem hagyják magukat ilyen könnyen elkapni .
A készlethez a figurák színének megfelelő színű öntőformák tartoznak, amelyekbe a levadászott gilisztákat és halakat kell beleválogatni.
A fából készült vonat nem csak nagyszerű szórakozást kínál, hanem a gyermek megfelelő fejlődését is támogatja.
A gyermekek szortírozása befolyásolja a fizikai, kognitív és érzelmi készségeket. Játék közben az ujjaikat gyakorolják, amikor elkapnak egy színes tárgyat, és a megfelelő formába helyezik. Az ilyen tevékenységek révén megtanulnak türelmet és logikus gondolkodást.

A gyermek szoros kapcsolatot alakít ki aközött, amit a szeme lát, amit a keze csinál, és ahogy az agya feldolgozza ezeket az információkat, ez befolyásolja a szem-kéz koordináció fejlődését.
A játék közbeni finom és pontos mozdulatok segítik a rajzkészség fejlesztését. A válogatás révén a gyerekek kezeik és ujjaik kis izommozgásait és kézügyességét fejlesztik.
Ez a játék befolyásolja a körülöttük lévő világról alkotott képüket. Annak köszönhetően, hogy a válogató darabok fém alkatrészekből állnak, a gyermek egy mágnessel ellátott rúddal kihúzhatja őket a vagonokból, és a megfelelő formákba helyezheti őket.
A készlet tartalma:
Mozdony 2 vagon 9 férgek 6 hal 3 forma horgászbotMéretek:
az egész vonat: 35cm x 11cm x 9cm mozdony: 11cm x 9cm x 9cm x 9cm szekér: 11cm x 11cm x 5cm csomagolás: 34cm x 11cm x 9cmKartondobozba csomagolva.

Montessori fából készült vonat vonat halszortírozó

8 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között