Montessori puzzle fa formák 155el.

3 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039761551 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MONTESSORI FA PUZZLE 155EL

Ez a130 különböző formájú és élénk színűfakockából álló készlet végtelen játéklehetőséget kínál! A masszívan készült játék órákig tartó szórakozást nyújt gyermekének.

Hagyja, hogy gyermeke játékosan tanuljon!
A blokkoknak köszönhetően a kisgyermekek megtanulják és megszilárdítják a színek és formák nevét, fejlesztik a logikus gondolkodási készséget. Az építőkockák bevezetést jelenthetnek a halmazok megismeréséhez is. De a rejtvények a legszórakoztatóbbak!

A dobozban 24 kártyát találsz 5 nehézségi szintű rejtvényekkel. Minden kártya bal felső részén a csillagok száma a rejtvény szintjének felel meg. Hagyja, hogy gyermeke a rejtvényeket a kártyára pillantva, majd felszólítás nélkül fejezze be. A tárgyak angol nyelvű megnevezései tovább segítik az idegen nyelv elsajátítását és megszilárdítását.

Gyermeke élénk képzelőerővel rendelkezik, és szeret egyedül alkotni? Imádni fogja ezt a kirakót! Végül is nem kell használnia a kártyákat. Saját tárgyakat, képeket készíthetsz, és akár egész történeteket is elmesélhetsz ezekkel a kis darabokkal. Hagyja, hogy gyermeke kreativitása kibontakozzon!

Játsszon együtt gyermekével. Bátorítsa őket, hogy más kisgyermekekkel is érintkezzenek. A 130 tégla elegendő darab több gyermek számára a játékhoz és az alkotáshoz. Ez megtanítja őket az együttműködésre és a játékok megosztására. A közös cselekvés nemcsak barátságot épít, hanem új fantasztikus tárgyakra vonatkozó ötletek lavináját is eredményezi. Amikor a képzelet a határ, a játéknak nincsenek határai!

AMontessori stílusú játékok közé tartoznak a különféle kirakósok, eszközök, taneszközök, amelyek számos játéklehetőséget kínálnak. Az egyszerű formák, színes elemek arra késztetik a gyermeket, hogy szívesen térjen vissza hozzájuk, és még mindig új szórakozási formákat találjon. Az ilyen típusú játékok nemcsak a kreativitást vagy a motoros készségeket és a kézügyességet fejlesztik. Lehetővé teszik a különböző érzékek stimulálását, tanulásra és a projektek önkorrekciójára ösztönöznek. Mindezek miatt a gyerekek és a pedagógusok egyaránt nagyra értékelik őket a világ minden táján.

A játék 3 éves kor felett alkalmas (a könnyen lenyelhető kis darabok miatt).
A készlet 155 darabot tartalmaz
130 fakocka 6 formában
24 kártya 5 nehézségi szinten elrendezhető mintákkal
Zsák a téglák tárolására
A doboz mérete: 21.5cm x 25cm x 4.5cm
Kartondobozba csomagolva.

Montessori puzzle fa formák 155el.

3 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között