Műanyag festés készlet egy bőröndben 145el rózsaszínű

11 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039730397 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FESTMÉNY MŰVÉSZETI KÉSZLET EGY BŐRÖNDBEN 145EL RÓZSASZÍNŰ Együtt festeni a kicsivel? Iskola utáni tevékenység gyermekének? Vagy talán a barátokkal töltött idő kreatív légkörben? A mi készletünk mindezt lehetővé teszi!

A praktikus rózsaszín bőröndben minden szükséges kellék megtalálható a gyönyörű képek elkészítéséhez!
A készletben található különféle kiegészítők végtelen lehetőséget teremtenek arra, hogy a képzeletedet egyenesen a fejedből ültesd át a papírra!
A rendelkezésre álló színek széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy megtaláld a tökéletes árnyalatot, amire szükséged van!
A készlet lehetőséget nyújt a különböző módszerekkel készült képek elkészítésére, köszönhetően az eszközök széles választékának, mint például ceruzák, filctollak, zsírkréták, akvarellfestékek, tubusos festékek és olajpasztellkréták. A készlet emellett hasznos kiegészítőket is tartalmaz, például radírt, ecsetet, hegyezőt és festékpalettát.

A készletben található különféle tartozékok lehetővé teszik a közös festést nagy csoportban. Egy nagy kép csoportos festése? Mit szólnátok egy gyors versenyhez, hogy ki tudja jobban lerajzolni az elefántot? Közös pillanatok a kicsivel? A lehetőségek végtelenek, ahogy a kiegészítők is!
Az erős rózsaszín tok lehetővé teszi, hogy hatékonyan tárolja egy helyen az összes festőeszközt, amelyek rendezetten a megfelelő rekeszekben vannak elhelyezve. Ez megakadályozza a rendetlenséget és a rendetlenség érzését, mivel minden rendezetten egy tárolóban lesz elhelyezve. Ezenkívül a tok élénk színe szépen mutat a polcon, amikor a készletet átmenetileg nem használják.

A táska fogantyúja és a két retesz ideális esetben arra szolgál, hogy az egész táskát és annak tartalmát bárhová könnyedén magával vihesse. Ami további lehetőségeket teremt a tartozékok bárhol és bármikor történő használatára. Egy kirándulás az iskolába? Egy délután egy barátoddal? A bőröndöt mindig magával viheti.
A készlet ideális ajándék minden kreatív embernek, kortól függetlenül! Órákra leköti a figyelmedet, és pozitív hatással lesz a képzelőerődre és a kreativitásodra. Segít a kézügyesség és a művészi készségek fejlesztésében is. Ki tudja, talán egy igazi művész rejtőzik benned!
A készlet tartalma:

33x jelölők 28x zsírkréta 4x ecsetek 2x ceruza 2x radír 2 műanyag festékpaletta élező 24 akvarell festékpaletta 24 festék tubusban 24 olajpasztell esetMéretek:
Festékkapacitás a tubusban: 6ml Gyertya zsírkréta hossza: 7cm Ceruzafesték hossza: 17.5cm a jelölő hossza: 8cm a festékpaletta átmérője: 8.5cm tok (csomagolás) méretei: 34cm x 23.5cm x 8.5cmPraktikus fém- és műanyag tokba csomagolva.

Műanyag festés készlet egy bőröndben 145el rózsaszínű

11 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető