Művészi akrilfestékek többszínű 24 tubusban

5 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039728318 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MŰVÉSZI AKRIL FESTÉKEK TÖBBSZÍNŰ 24 TUBUS

Ébreszd fel a benned rejlő igazi művészt!
Készítsen csodálatos festményeket! Vésd papírra a gondolataidat!
Az akrilfestékek nagyszerűek mind a festéssel való gyönyörű kalandozás kezdetén, mind a tapasztaltabb művészek számára!
Agyönyörű, telt és telített színek tökéletesek élénk, figyelemfelkeltő festmények készítéséhez! Keverje őket feketével vagy fehérrel, hogy olyan színeket hozzon létre, amelyek tökéletesen közvetítik a titokzatosság és a horror hangulatát.
Az akár 24 különböző színből álló választék lehetővé teszi, hogy sokféle egyedi képet készítsen, kísérletezzen és fedezzen fel új technikákat!
Azegyes tubusok nagy kapacitásának köszönhetően teljes koncentrációval alkothat, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy nem lesz elég festéke a következő fontos vonáshoz.
Afestékek optimális konzisztenciája biztosítja, hogy minden ecsetvonás pontos és precíz legyen, és nagyon szórakoztató.
A vastag festék könnyedén elfedi az alsóbb rétegeket, így a legkisebb nehézség nélkül átfestheted a hátteret és elfedheted a kisebb hibákat, vagy ahogy Bob Ross nevezte, “kis, boldog baleseteket”.
Afestékek kiváló minősége lehetővé teszi, hogy hibátlanul közvetítse a hóval borított magas hegyek és a virágokkal tündöklő zöld rétek szépségét, így festményei vonzzák majd mindenki figyelmét, aki arra jár.
Az egyes festékek megfelelő sűrűsége biztosítja az optimális fedőképességet minden felületen! Alkoss kényelmesen papíron, utánozd a legnagyobb mestereket azzal, hogy kreativitásodat vászonra vagy fára öntöd, vagy mint Michelangelo, készíts egyedi freskókat gipszre! Csak a képzelet szab határt!
A festékekrövid száradási ideje lehetővé teszi a kényelmes és élvezetes festést. Ne aggódj, ha elkened az imént felvitt réteget, mert egy perc alatt meg kell száradnia!
Ha te magad nem festesz, bátorítsd erre gyermekedet! A művészetnek számos olyan nevelő hatása van, amely segít a mindennapi életben!
Minden ecsetvonás pozitívan befolyásolja a kis művész kézügyességét. Ez javítja a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus készségeket, növelve a kézmozgás pontosságát.
A saját festmény elkészítése lehetővé teszi, hogy elűzze az aggodalmakat és az idegességet, megtisztítva a testét a negatív érzelmektől! A festés végén Ön vagy gyermeke csodálatos békét fog érezni!
A festészet minden korosztály számára csodálatos szenvedély! Nézd meg magad!

A készlet 24 különböző színű festéket tartalmaz.
Kapacitás 1 festék: 12ml
A csomagolás méretei: 26cm x 22cm x 2cm
Kartondobozba csomagolva.

Művészi akrilfestékek többszínű 24 tubusban

5 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető