Népszerű Disney Pókember beszélő plüssfigura 40 cm

15 700 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 0191726398493 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 08 (Csütörtök.) - 09 (Péntek.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Vágj bele a legújabb Spidey-kalandba ezzel a 40 cm-es Pókember plüssjátékkal, ami hangokat is ad ki. Nyomd meg a figurát a mellkasán, hogy aktiváld a 16 hiteles kifejezés egyikét, köztük a “Let’s practice our Spidey swing”, a „Way to go team Spidey” és még sok mást! Ezek a kiemelt hívószavak egyenesen a csodálatos show-ból, a Marveles Spidey and his Amazing Friends-ből származnak, az új Marvel animációs sorozatából, amit a gyerekek a Disney csatornáján követhetnek. A termék 3 éves kortól ajánlott.

Népszerű Disney Pókember beszélő plüssfigura 40 cm

15 700 Ft

◉ Raktáron > 10 db