Oktatási kirakós színes montessori golyók

4 800 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039731202 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

OKTATÁSI KIRAKÓS SZÍNES MONTESSORI GÖMBÖK Itt az ideje, hogy összekapcsoljuk a szórakozást a tanulással! Szülőként el tudsz képzelni ennél jobbat?
A nagy oktatási készlet sok órányi érdekes és élvezetes szórakozást tesz lehetővé!
A termék a Maria Montessori által kidolgozott pedagógiai elveket követi. – a vele való játék hihetetlenül egyszerű, és rengeteg tanulási értékkel bír!

A játék fő célja, hogy a golyókat a megfelelő kémcsövekbe válogasd! A kisgyermek a kezével vagy a készlethez mellékelt fogóval is meg tudja csinálni!
Természetesen az ilyen szórakozás csak egy javaslat! Az egyetlen korlát a képzelőerőd – kétségtelenül rengeteg érdekes ötlet fog eszedbe jutni!
A készlet akár 40 színes golyót is tartalmaz, amelyeket nem csak válogatni lehet, de a gyermekednek a számolás és a színek megtanulását is segítik! Ráadásul a golyók nagyok, 5,5 cm átmérőjűek, így könnyen elkaphatók és nehezen lenyelhetők!

A 24 kétoldalas kártya inspirációt nyújt. Megmutatják a kémcsőben elrendezendő mintákat. A feladat egyszerűnek tűnhet, de eleinte biztosan kihívást jelent!

A csipeszek kezelése fejleszti gyermeke kézügyességét! Ez javítja a szem-kéz koordinációt, valamint a kéz- és karmozgások pontosságát és precizitását!
A játék számos szellemi képességre is pozitív hatással van. A gyermek javítani fogja a koncentrációs képességét, a számolás és a színek megkülönböztetésének és megnevezésének képességét!
A felhasznált anyagok nagyon tartósak, így a játék sok órányi tanulást és szórakozást nyújt!

A készlet tartalma:

40x golyók 1 x csipesz 1 x pohár 24 kártya (kétoldalas 48 kép)
Méretek:
golyó kerülete: 5.5cm csipesz hossza: 10.3cm a szülés hossza: 15.5cm kártyák: 8cm x 13cm csomagolás: 16.5cm x 12cm x 5.5cmEsztétikus, praktikus műanyag dobozba csomagolva a könnyű tárolás érdekében.

Oktatási kirakós színes montessori golyók

4 800 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető