Oktatási tablet első szavak polírozása rózsaszín

4 200 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039722224 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

INTERAKTÍV TÁBLA LENGYELÜL

Rózsaszín interaktív oktató táblagép lengyelül kisgyermekeknek, játékosan tanít már egészen kicsi kortól. A gyerekek szívesen játszanak a felnőttek által mindennap használt tárgyakkal, pl. kulcsok, telefon, tablet. A játék esztétikusan, minden részletre odafigyelve készült.Tabletünk biztosan örömet okoz majd kicsinyének, hiszen színes, fülbemászó hangokkal, közel 12 különböző vidám dallammal és számos tanulást és fejlődést segítő funkcióval rendelkezik. Ez az interaktív játék ideális a baba kis kezei számára. Többek között segít a gyerekeknek megtanulni és összekapcsolni a számok és tárgyak nevét a megfelelő képekkel. Segít új szavakat tanulni a játékon keresztül. A színes képek és a könnyű használat arra ösztönzi gyermekét, hogy játékosan tanulja meg az új betűket, szavakat és számokat.

A játék funkciói:- ábécé tanulása – számok tanulása- a kiválasztott betűvel kezdődő szavak tanulása- helyesírási szavak- a megfelelő szám megtalálása- a megfelelő betű megtalálása – dallamok- lengyel nyelvi játék.

Tablet méretei:- 20,5 cm x 11,5 cm x 2 cm
Csomagolási méretek: 24cm x 15cm x 3cm
A játék elemmel működik: 3 x AA (nem tartozék).

Oktatási tablet első szavak polírozása rózsaszín

4 200 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető