OKTO HAND LIGHTING 3D képkészítő gyurmaszett – Oroszlán

7 800 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Jún. 02 és 05] között

Cikkszám: 137417 Kategória:

Leírás

A számok alapján történő festés egy újabb módjával szeretnénk megismertetni. Megérkezett az OKTO HAND LIGHTING gyurmafestője, a gyurma egy számozott vászonra történő felhordásának egyedülálló technikája. Már az első lépésekkor enyhíti a stresszt és örömmel tölt el ez a fajta kreatív tevékenység. Az OKTO képkészítő gyurmakészlete lehetőséget nyújt a kreatív lelkeknek háromdimenziós hatású képek alkotására. Ebben a szettben egy oroszlánfejet formálhatnak meg a habkönnyû, egyedi receptúrával készült, gyurmaszerû anyagból a kreatív kikapcsolódásra vágyók. Érezd magad szobrásznak és díszítsd otthonod belső tereit egy nem mindennapi remekmûvel! A többféle színû, gyurmaszerû anyag lágy textúrájának köszönhetően ujjbeggyel könnyen felkenhető az előrajzolt alapra, a készletben található formázó eszköz pedig szélesíti az alakítás lehetőségeinek tárházát. Az anyag selymes textúrája segít a minták könnyû kialakításában, gyorsan szárad, megtartja formáját és nem veszíti el fényességét. A készlet fejleszti a kreativitást és a finommotorikát, az elkészült kép pedig bekeretezve a lakás ékévé válhat. Webáruházunkban más OKTO képkészítő gyurmakészletek is kaphatók. Csomagolási méret: 45 x 45 x 5 cm A csomagolás tartalmaz minden eszközt, ami a kép elkészítéséhez szükséges; 1 db előnyomott alapot, 1 db A3-as keretet, gyurmákat tégelyekben, 1 db formázóeszközt, 1 db használati útmutatót. Nagyszerû ajándék kreatív gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,00 kg
A számok alapján történő festés egy újabb módjával szeretnénk megismertetni. Megérkezett az OKTO HAND LIGHTING gyurmafestője, a gyurma egy számozott vászonra történő felhordásának egyedülálló technikája. Már az első lépésekkor enyhíti a stresszt és örömmel tölt el ez a fajta kreatív tevékenység. Az OKTO képkészítő gyurmakészlete lehetőséget nyújt a kreatív lelkeknek háromdimenziós hatású képek alkotására. Ebben a szettben egy oroszlánfejet formálhatnak meg a habkönnyû, egyedi receptúrával készült, gyurmaszerû anyagból a kreatív kikapcsolódásra vágyók. Érezd magad szobrásznak és díszítsd otthonod belső tereit egy nem mindennapi remekmûvel! A többféle színû, gyurmaszerû anyag lágy textúrájának köszönhetően ujjbeggyel könnyen felkenhető az előrajzolt alapra, a készletben található formázó eszköz pedig szélesíti az alakítás lehetőségeinek tárházát. Az anyag selymes textúrája segít a minták könnyû kialakításában, gyorsan szárad, megtartja formáját és nem veszíti el fényességét. A készlet fejleszti a kreativitást és a finommotorikát, az elkészült kép pedig bekeretezve a lakás ékévé válhat. Webáruházunkban más OKTO képkészítő gyurmakészletek is kaphatók. Csomagolási méret: 45 x 45 x 5 cm A csomagolás tartalmaz minden eszközt, ami a kép elkészítéséhez szükséges; 1 db előnyomott alapot, 1 db A3-as keretet, gyurmákat tégelyekben, 1 db formázóeszközt, 1 db használati útmutatót. 	 Nagyszerû ajándék kreatív gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

OKTO HAND LIGHTING 3D képkészítő gyurmaszett - Oroszlán

7 800 Ft

Rendelhető 10 db
Várható kézbesítés: [Jún. 02 és 05] között