OKTO LOVIN bagolykészítő kreatív szett, gyurmával, habfigurával

4 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 137459 Kategória:

Leírás

A kreatív képességek fejlesztésére és modellezésre szolgáló készlet. A készlet segítségével egy egyedülálló technikával, habkönnyû gyurmával tudunk díszíteni egy bagoly alakú habfigurát. A készletben bagolyfigurát és 20 csomag habgyurmát, 2 csomag csillámot találsz. A fantázia és a kiegészítők segítségével minden gyerek egy mesés madarat tud feldíszíteni. A gyurma nagyon finom textúrájú, könnyen formázható, illetve könnyen keverhető egymással, ami segít új színpalettát létrehozni a játékhoz. Az ujjak segítségével könnyen felvihető a habfigurára. A termékhez videós instrukció is található, a csomagoláson található QR kódot beolvasva érhető el. Minden gyermek elsajátíthatja a gyurma díszítés technikáját. A formázási folyamat kedvezően befolyásolja az ujjak finommotorikáját, az esztétikai ízlést és a kreatív gondolkodást. A szabadban 12 órán keresztül a massza megszárad, ezután a játék sokáig felvidít minden gyermeket. A készlet tartalma: hab figura, színes habgyurma 20db*7 g, 2 csomag glitter, modellező eszköz.

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,00 kg
A kreatív képességek fejlesztésére és modellezésre szolgáló készlet. A készlet segítségével egy egyedülálló technikával, habkönnyû gyurmával tudunk díszíteni egy bagoly alakú habfigurát. 	 A készletben bagolyfigurát és 20 csomag habgyurmát, 2 csomag csillámot találsz. A fantázia és a kiegészítők segítségével minden gyerek egy mesés madarat tud feldíszíteni. 	A gyurma nagyon finom textúrájú, könnyen formázható, illetve könnyen keverhető egymással, ami segít új színpalettát létrehozni a játékhoz. Az ujjak segítségével könnyen felvihető a habfigurára. 	 	A termékhez videós instrukció is található, a csomagoláson található QR kódot beolvasva érhető el. 	 	Minden gyermek elsajátíthatja a gyurma díszítés technikáját. A formázási folyamat kedvezően befolyásolja az ujjak finommotorikáját, az esztétikai ízlést és a kreatív gondolkodást. A szabadban 12 órán keresztül a massza megszárad, ezután a játék sokáig felvidít minden gyermeket. 	 A készlet tartalma: hab figura, színes habgyurma 20db*7 g, 2 csomag glitter, modellező eszköz.

OKTO LOVIN bagolykészítő kreatív szett, gyurmával, habfigurával

4 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető