OKTO LOVIN gyurmaszett – Autós

4 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 137429 Kategória:

Leírás

Ebben a gyurmaszettben olyan formák találhatóak, amelyek segítségével a gyermekek érdekes figurákat készíthetnek. A benne található útmutató lépésről-lépésre vezet és segít, megmutatja a gyerekeknek, hogyan engedjék szabadjára a fantáziájukat. A Lovin’Do gyurma illata és textúrája kellemes, nem hagy nyomot a kézen, és természetes élelmiszer-összetevőkből készül, amelyek biztonságosak a gyermekek egészségére. Segíts gyermekednek felfedezni kreatív képességeit a TM Lovin`Do segítségével. A termék mérete, 30x7x22 cm. A szett tartalma: 2 csésze egyenként 90 g gyurma (+ – 3 g), 18 csomag egyenként 20 g (+ – 2 g) gyurma, 8 db mûanyag tartozékok,  1 db mûanyag henger, 1 db mûanyag kés, 1 db játékfelület, tárolótáska készlet, 1db díszítőeszköz sínre rögzítéssel, használati útmutató

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,00 kg
Ebben a gyurmaszettben olyan formák találhatóak, amelyek segítségével a gyermekek érdekes figurákat készíthetnek. 	 	A benne található útmutató lépésről-lépésre vezet és segít, megmutatja a gyerekeknek, hogyan engedjék szabadjára a fantáziájukat. 	A Lovin'Do gyurma illata és textúrája kellemes, nem hagy nyomot a kézen, és természetes élelmiszer-összetevőkből készül, amelyek biztonságosak a gyermekek egészségére. 	 	Segíts gyermekednek felfedezni kreatív képességeit a TM Lovin`Do segítségével. 	 A termék mérete, 30x7x22 cm. 	 A szett tartalma: 	 	2 csésze egyenként 90 g gyurma (+  - 3 g), 	18 csomag egyenként 20 g (+  - 2 g) gyurma, 	8 db mûanyag tartozékok,  	1 db mûanyag henger, 	1 db mûanyag kés, 	1 db játékfelület, 	tárolótáska készlet, 	1db díszítőeszköz sínre rögzítéssel, 	használati útmutató

OKTO LOVIN gyurmaszett - Autós

4 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető