OKTO LOVIN’DO gyurmaszett – Szülinapi parti

7 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 137435 Kategória:

Leírás

Ebben a gyurmaszettben olyan formák találhatóak, amelyek segítségével a gyermekek érdekes figurákat készíthetnek. A sütikiszúró formák segítségével a gyerekek finom süteményeket és muffinokat, cupcake-eket készíthetnek, akárcsak egy igazi szülinapi partin! A benne található útmutató lépésről-lépésre vezet és segít, megmutatja a gyerekeknek, hogyan engedjék szabadjára a fantáziájukat. A Lovin’Do gyurma illata és textúrája kellemes, nem hagy nyomot a kézen, és természetes élelmiszer-összetevőkből készül, amelyek biztonságosak a gyermekek egészségére. Segíts gyermekednek felfedezni kreatív képességeit a TM Lovin`Do segítségével. A szett tartalma:4 csésze, egyenként 90g gyurma (360g +/-3%) 16 db 20g rúd (320g +/-3%) 4 db forma 2 db tányér kanál és kés 1 db játékfelület tárolótáska készlet görgő modellező eszköz használati útmutató

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 780 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0,00 kg
Ebben a gyurmaszettben olyan formák találhatóak, amelyek segítségével a gyermekek érdekes figurákat készíthetnek. A sütikiszúró formák segítségével a gyerekek finom süteményeket és muffinokat, cupcake-eket készíthetnek, akárcsak egy igazi szülinapi partin! 	 	A benne található útmutató lépésről-lépésre vezet és segít, megmutatja a gyerekeknek, hogyan engedjék szabadjára a fantáziájukat. 	A Lovin'Do gyurma illata és textúrája kellemes, nem hagy nyomot a kézen, és természetes élelmiszer-összetevőkből készül, amelyek biztonságosak a gyermekek egészségére. 	 	Segíts gyermekednek felfedezni kreatív képességeit a TM Lovin`Do segítségével. 	 	 A szett tartalma:4 csésze, egyenként 90g gyurma (360g +/-3%) 16 db 20g rúd (320g +/-3%) 4 db forma 2 db tányér kanál és kés 1 db játékfelület tárolótáska készlet görgő modellező eszköz használati útmutató

OKTO LOVIN'DO gyurmaszett - Szülinapi parti

7 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető