Orrmunka oktatási élelmiszer lassító szagló szőnyeg játék kutyáknak macskáknak

11 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723887 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZAGLÓSZŐNYEG A KUTYA SZÁMÁRA, HOGY LASSÍTSA AZ EVÉST XXL

Ön egy négylábú kutya szerencsés gazdája? Kényeztesse kedvencét egy kis örömmel.
Az egyedi, nagyméretű szaglószőnyeg biztosan tetszeni fog minden háziállatnak. Társaságot nyújt négylábú barátjának, amíg Ön munkában, iskolában vagy vásárlás közben van. Ettől nem lesz olyan rossz érzés a vágyakozás, és a kedvenc cipődet is megmented az evéstől.
A kutyatartás nemcsak nagy öröm, hanem nagy felelősség is az egészségéért. Tisztában vagyunk ezzel, és megfelelünk az Ön igényeinek.
Egy szőnyeg és annyi előny. Egy egyszerű dolog, ami ellazít, megnyugtat, megtanít koncentrálni, jó szokásokat fejleszt és megnyugtat.
Rendkívül hasznosnak bizonyul, ha kedvence túl gyorsan eszik. Egyszerűen helyezze a finomságokat a szőnyegre, és fedje le őket a bojtokkal.

A szaglószőnyeg hatására kedvence természetes módon lassítani fogja az ételfogyasztást. Úgy tervezték, hogy kielégítse a kutya természetes táplálékkereső reflexét.
Ráadásul minden étkezésbe játékelemet visz be. A kutyának némi erőfeszítést kell tennie, hogy elérje kedvenc jutalomfalatjait.
A nagy szőnyeg több lehetőséget jelent. A rengetegféle finomságtartó rekesz rengeteg szórakozást nyújt kedvencének. Biztos lehet benne, hogy a szórakozásnak nem lesz hamar vége.
Egy ilyen kis kirakós játék evés közben pozitívan befolyásolja kedvence fejlődését.
A szaglószőnyeg a helyes táplálkozási szokások kialakításának, kedvence egészségének megőrzésének és egyben hasznos szellemi gyakorlatnak is tekinthető.
Minden részletre odafigyelve tervezték. A szőnyeg nemezszerű anyagból készült. Oldalain tépőzáras rögzítőkkel rendelkezik, így helytakarékosan félbehajtható.
Ezenkívül a csúszásmentes felület megakadályozza, hogy a szőnyeg evés közben a padlón bolyongjon.
Ha koszos lesz, kézzel is kimoshatja, de ügyeljen arra, hogy ne használjon erős szagú mosószert. Arra is ügyeljen, hogy a szőnyeget alaposan öblítse ki.

A szőnyegméretei: 69cm x 49cm
Csomagolási méretek: 49cm x 34cm
Fóliába csomagolva.

Orrmunka oktatási élelmiszer lassító szagló szőnyeg játék kutyáknak macskáknak

11 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető