Orrmunka szürke és fehér oktatási kutya játék macska szaglószőnyeg

5 500 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723955 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZAGLÓSZŐNYEG A KUTYA SZÁMÁRA, HOGY LELASSÍTSA AZ EVÉSTÖn egy négylábú kutya szerencsés gazdája? Kényeztesse kedvencét egy kis örömmel.
Az egyedi szagú szőnyeg biztosan tetszeni fog minden háziállatnak. Társaságot nyújt négylábú barátjának, amíg Ön munkában, iskolában vagy vásárlás közben van. Ettől nem lesz olyan rossz érzés a vágyakozás, és a kedvenc cipődet is megmented az evéstől.
A kutyatartás nemcsak nagy öröm, hanem nagy felelősség is az egészségéért. Tisztában vagyunk ezzel, és megfelelünk az Ön igényeinek.
Egy szőnyeg és annyi előnye van. Egy egyszerű játék, amely ellazít, megnyugtat, összpontosítani tanít, helyes szokásokat fejleszt és megnyugtat.
Rendkívül hasznosnak bizonyul, ha kedvence túl gyorsan eszik. Egyszerűen helyezze a finomságokat a szőnyegre, és fedje le őket a bojtokkal.

A szaglószőnyeg hatására kedvence természetes módon lassítani fogja az ételfogyasztást. Úgy tervezték, hogy kielégítse a kutya természetes táplálékkereső reflexét.
Ráadásul minden étkezésbe játékelemet visz be. A kutyának némi erőfeszítést kell tennie, hogy elérje kedvenc jutalomfalatjait.
Egy ilyen kis rejtvény evés közben pozitívan befolyásolja kedvence fejlődését.
A szaglószőnyeg a helyes táplálkozási szokások kialakításának, kedvence egészségének megőrzésének és egyben hasznos szellemi gyakorlatnak is tekinthető.
Minden részletre odafigyelve tervezték. A puha gyapjú bojtokat műanyag rugalmas hálóra erősítették. Ha koszos lesz, kézzel is kimoshatja, csak ne feledje, hogy ne használjon erős szagú mosószereket. Arra is ügyeljen, hogy a szőnyeget alaposan öblítse ki.
Anyag:
bojtok: gyapjú anyag műanyag háló
Méretek:
Matrac méretei: 30cm x 30cm x 3cm Csomagolási méretek: 34cm x 34cm
Fóliába csomagolva.

Orrmunka szürke és fehér oktatási kutya játék macska szaglószőnyeg

5 500 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető