Parkolóház kétszintes benzinkút autómosó

13 500 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039721067 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Kétszintes parkolóház benzinkút autómosó

A sok funkcióval rendelkező garázs minden kis autórajongó számára élményt jelent.
A készletben találsz:
egy többszintes parkolóház építéséhez szükséges összes elem, beleértve a liftet is
4 fém autó különböző színekben
fém helikopter mozgó légcsavarokkal
képes építési útmutató
matricakészlet

4 EMELETNYI SZÓRAKOZÁS!
Mindegyik emeleten 6 autónak van hely, így a parkolóban nemcsak a készletben szereplő járművek, hanem a kisgyermek egyéb autói is elférnek. Így sokkal könnyebben rendszerezheti a játékait .
A parkolóba egy liftes sorompón keresztül lehet behajtani. A lift a következő emeletekre visz fel. Parkolj le a tetején, és nézd meg, milyen gyorsan jut lefelé a játékautód.
A felvonó kézi működtetésű. A játékhoz nem kell elem.
Ez nem csak egy parkoló, hanem egy másik szint, ahol órákon át szórakozhatsz!
Ne felejtsen el tankolni! Készítsd fel az autódat a versenyre. Az épület földszintjén egy benzinkút található. Győződjön meg róla, hogy tele van a tankja, és induljon útnak!
Vigyázzon az autójára. Használja az autómosót, hogy a verseny alatt is fenomenálisan nézzen ki. Mert jobb ragyogni! Az autómosóban a szivacsok forgathatók.

Van kedve egy égbe nyúló kalandhoz? Váltson az autójáról… helikopterre! Az épület tetején találsz egy leszállóhelyet, ahonnan egyedülálló utazásra indulhatsz.
Az építmény földszintjén egy bejárati rámpa és számos rámpa is található. A táblák, korlátok és oszlopok is szerepelnek a móka fokozására.
Egy matricakészlet még realisztikusabbá teszi az egészet. Ezek között talál parkolási vagy útjelzéseket, táblákat és még sok mást.
A játék tele van részletekkel, amelyeket gyermeke a végtelenségig felfedezhet. Az egész szerkezet hűen reprodukál egy valódi épületet. Csakúgy, mint a mellékelt járművek és a helikopter.
Ez egy nagyszerű nagy játék, amely ösztönzi az együtt töltött időt. A rengeteg funkció egyszerre több gyermek számára nyújt szórakozást. Jól használható ajándékként testvéreknek, valamint gyerekszobai vagy játszószobai kiegészítőként.
Az apró alkatrészek mozgatása pozitív hatással van a finommotorikus készségekre és gyakorolja a fogást. Nagyszerű szórakozás, amely egyúttal támogatja gyermeke egészséges fejlődését.

MŰSZAKI ADATOK:
Anyagok: műanyag és fém
Méretek:
csomagolás: 57.5cm x 40cm x 9cm
autó: kb. 6.5cm x 2.5cm x 2
helikopter: 8.5cm x 2.5cm x 4cm
az emeletek közötti távolság: 8cm
nyomtáv szélessége: 4cm
Ehhez a játékhoz nem szükséges elem.

Parkolóház kétszintes benzinkút autómosó

13 500 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető