Party rulett + 16 pohár

8 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5901779361345 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

IMPROVEMENT RULETTE16 pohárral.A parti rulett egy biztos módja annak, hogy minden bulit felrázzon. Egyszerűen töltse meg a 16 mellékelt poharat bármilyen (lehetőleg alkoholos) itallal, pörgesse meg a kereket, és dobja rá a golyót – minden úgy történik, mint az igazi rulettben, kivéve, hogy minél gyakrabban nyer, annál hamarabb távozik az asztaltól.
Tökéletes szórakozás a barátokkal.
A Party Roulette egy nagyszerű módja annak, hogy a szórakozást egy kis szerencsejátékkal kombináld, ezúttal teljesen biztonságosan. A rulett érdekes javaslat ajándéknak születésnap, névnap, 18. születésnap, legénybúcsú / leánybúcsú alkalmából.
A tökéletes ajándék
A partirulett felpörgeti a hangulatot (szó szerint) bármelyik partin, még a legmerevebbeken is. Ajánljuk mind a párt kezdőknek, mind a veteránoknak.
Szenvedélyes, addiktív szórakozás inkább felnőtteknek 🙂
Leírás:- A készlet tartalmaz egy 30 cm átmérőjű rulettet- 16 poharat (25 ml) és 2 fém játékgolyót- A poharak színkódoltak fekete és piros színnel és számozottak- Karton dobozban csomagolva.
Méretek:
Rulett átmérője: 30cm
Csomag méretei (H x B x K): 30 x 30 x 8cm

Party rulett + 16 pohár

8 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető