POLESIE Prestiż kotrógép teherautó 76540

7 100 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 48103440276540 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

“Prestige”, autó – kotrógép

A “Prestige” sorozat a neves Polesie cég játékai, amelyek még a legválogatósabb felhasználók igényeinek is megfelelnek. Kiválóan, minden részletre odafigyelve készültek, a kisgyermekek és a nagyobb gyermekek számára is örömet okoznak. A szülők is értékelik a minőséget és a valódi járművekhez való hűséget. A Polesie a nagyszerű kivitelezés, az erős anyagok és a hosszú élettartam garanciája. Válasszon játékokat a “Prestige” sorozatból, adjon gyermekének órákig tartó értékes és biztonságos szórakozást!
“Mi nem csak játékokat gyártunk és árulunk gyerekeknek, hanem segítünk a szülőknek megoldani gyermekük szabadidős és fejlesztési problémáit..”
Polesie

Nagy játék kicsi és kicsit nagyobbaknak! A Prestige sorozatból származó kotróautó egy hűen reprodukált építőipari berendezés, amelyet gyermeked imádni fog.
Építsünk egy új házat! Egy egész birtok? Vagy talán egy kastély?
Bármit is akarsz építeni – egy ilyen küldetéshez nehéz felszerelésre van szükséged. Végül is, mit ér egy építkezés egy tisztességes kotrógép nélkül!

Egy nagy teherautó két utas számára kialakított kabinnal, amelyben könnyedén elférnek kedvenc figurái. Hátul egy vezetőfülke és egy nagyméretű kotrógépváz.

A gép úgy működik, mint egy igazi építőipari gép! A vezetőfülke része 360 fokban forgatható, a kotrókar felemelhető.

A kar egy hatalmas vödörben végződik. Az egészet, beleértve a vödör hajlítását is, a játék tetején lévő fogantyúval lehet irányítani.

A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét és kézügyességét. A különböző szerkezetek építése pozitív hatással van a kisgyermek képzeletére.

Egy nagy játék , amelyet a részletekre való odafigyeléssel készítettek. Az erős műanyagból készült konstrukció különböző felületei és számos dombornyomása növeli a valósághűséget. Gyermeke el lesz ragadtatva az olyan részletektől, mint a dugattyúk, a fogantyúk, a vezetőfülkében lévő kezelőpanel vagy a mozgó fedél alatt elrejtett mechanizmus. A megjelenést a valódi nehéz építőipari berendezések jelöléseit utánzó matricák teszik teljessé.

A teherautó hat széles kerékkel van felszerelve. A “gumiabroncsok” egyenetlen szerkezete megkönnyíti a különböző felületeken való közlekedést. Ez egy építőipari berendezés – ne féljen a homokozóba vinni a teherautót. Meglátja, hogy még nehéz körülmények között is képes megbirkózni a feladattal.

Ha gyermekét lenyűgözik az építkezések és a nehézgépek, ha szeret bonyolult szerkezeteket létrehozni – imádni fogja ezt és a “Prestige” sorozat többi játékát.

Műszaki adatok
Anyag: erős, biztonságos műanyag
A játék méretei: 42.5cm x 16.5cm x 24.5cm
Játék karton alapon, hálóba csomagolva.
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas játék.

POLESIE Prestiż kotrógép teherautó 76540

7 100 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető