RC War Tank 9993 2,4 GHz-es sivatagi tank

12 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között

Cikkszám: 5903039720626 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HADITANK
KÉT FREKVENCIÁN ÁLL RENDELKEZÉSRE, ÍGY

HOGY A TANKOK HARCOLHASSANAK EGYMÁSSAL

EGY IGAZI CSATA!
DESERT

Szeretnél igazi csatát vívni?EZ AZ AUKCIÓ AZ ÖN SZÁMÁRA VAN !
Az árverésre bocsátott tárgy egy MILITARY TANK A pontos lövés után hallani fogod a célpont eltalálásának hangját, és az eltalált tank hátsó oldalán található egyik lámpa kialszik.A lövés leadásakor a lövés hangja mellett az egész tankot egy nagyon valósághű visszarúgás rázza meg, akárcsak a valódi csatatéren. Miután háromszor eltalálta az ellenséget, a tankja egy időre mozgásképtelenné válik. Ez azt jelenti, hogy elvesztetted a csatát. A tartály körülbelül 30 másodpercre mozdulatlanná válik. Ezután a csata újraindítható.
Ideális unalmas estékre!
Ahogy az egy igazi tankhoz illik, lánctalpas alvázzal van felszerelve, amely puha gumilánctalpakon fut a jó tapadás érdekében. A forgó torony mindkét irányba 180 fokban elfordulhat, ami a gyakorlatban 360 fokos lőtávolságot biztosít. A tartály feltűnő világítással van ellátva, amely szenzációsan mutat egy sötétebb szobában.
Ideális ajándék!
A járműnek van egy nyíló ajtaja a toronyban, ahol elhelyezheted a csatolt harckocsiembert és a géppuskát.A tartály a mellékelt akkumulátorral működik, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket.
Különös figyelmet fordítunk a részletekre!
Berendezések- Távirányítható tankmodell-Multifunkciós távirányító2,4 GHz-es antennával-Akkumulátortöltő- Újratölthető akkumulátor atank működtetéséhez-Tankvezető puskávalVilágítási effektek:
-világító elülső LED lámpák – Hatékonyszínes toronyfények – Fényeka hátsó oldalon a csata állapotának jelzéséreMultifunkcióstávirányító lehetővé teszi a teljes irányítást, mint egy valódi tankban:- előre és hátrafelé vezetés-balra és jobbra fordulás-360 fokos forgás-forgó torony-lövésHangeffektek:- motorhang-ágyú tüzelési hang-géppuska tüzelési hangTankméreteiHosszúság34 cmMagasság11 cmSzélesség12 cmTápellátásAtankotújratölthető akkumulátorral működtetjük (tartozék).
Távirányító tápegység: 2x AA elem (nem tartozék)6 éves kortól használható játékok.Csomagolási méretek – kb. 38cm x 21cm x 15cm

RC War Tank 9993 2,4 GHz-es sivatagi tank

12 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között