Rugalmas kocka szortírozó játék dugaszolható téglalap alakban

8 100 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között

Cikkszám: 5903039728820 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

RUGALMAS KOCKA SZORTÍROZÓ JÁTÉK DUGASZOLHATÓ TÉGLALAP
Nagyszerű oktató játék!
Kombináld a kellemeset a hasznossal a játékban!
Arugalmas kocka formájú szortírozó nagyszerű játék lesz, amely segíti gyermeke fejlődését, és sok nagyszerű szórakozást nyújt!
A játék hihetetlenül egyszerű! Az egész arról szól, hogy a blokkokat a gumiszalagokon keresztül szorítsd át, hogy betehesd vagy kivehesd őket! Minél egyszerűbb a játék, annál több lehetőséget kínál! Valójában a játékok száma korlátlan, minden a gyermek és a szülő fantáziáján múlik!
A színes gumiszalagok és a nagy, színes blokkok lekötik a kisgyermek figyelmét, és elkötelezett játékra ösztönzik! A színük mellett alakjukban is különböznek, így gyermeked megtanulja majd felismerni és megkülönböztetni őket egymástól! És egy kis felnőtt segítséggel könnyen megjegyzi a nevüket!
Minden egyes blokk más-más textúrájú, így vonzzák gyermeked természetes kíváncsiságát! A különböző minták stimulálják a baba ujjait, és pozitívan befolyásolják az érzékenységüket és a formák felismerésének képességét!
Akontrasztos, világos és világos színek megkönnyítik a színek felismerésének tanulását, ami jótékonyan hat az érzékelésre és a kognitív képességekre!
A blokk átfűzése a gumiszalagokon először elég trükkös feladat lehet! Gondolkodásra, kombinálásra és kreatív megoldások megtalálására lesz szükség a kicsiknek megfelelő szinten!
Pozitívan befolyásolja a térbeli képzelőerejét és a problémamegoldó képességét! Az agy stimulálása és a gyengéd erőfeszítésre kényszerítés nagyszerű az intelligencia és a türelem szempontjából, ami a jövőben biztosan jól fog jönni a kisgyermeknek!
A gumiszalagok visszahúzása, nyújtása, nyomása és hajlítása nagyszerű gyakorlat lesz a baba ujjainak, kezeinek és apró karjainak! Erőre és pontosságra, valamint finomságra tesznek szert! Ezenkívül a kisgyermek gyorsan javítja a szem-kéz koordinációját és a két kéz munkájának szinkronizálására való képességét!
Egyszerűségének köszönhetően önálló játékként is szolgálhat, de egy nagyobb és bonyolultabb játék részévé is válhat !
A tartós és biztonságos anyagok használata azt jelenti, hogy nyugodtan adhatod a játékot gyermekednek! Biztos, hogy sok élvezetes és fejlesztő pillanatot fog vele tölteni!
Kombináld a szórakozást és a tanulást egyben!
A készlet tartalma:
kocka 6 különböző formájú blokk 6 labdaAnyag: műanyag
A gyermek kora: 12m+
Méretek:
kocka: 18cm x 12cm x 12cm x 12cm mintatömb (kocka): 4.5cm x 4.5cm x 4.5cm x 4.5cm csomagolási méretek: 19cm x 13cm x 17.5cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.

Rugalmas kocka szortírozó játék dugaszolható téglalap alakban

8 100 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között