Sarokvédő hűtőszekrényekhez fehér

400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039706224 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Szekrényvédő 1db.

Praktikus biztonsági eszköz szekrényekhez, fiókokhoz és hűtőszekrényhez – megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a bútorokat.
Könnyű és gyors összeszerelés lyukak fúrása vagy szerszámok használata nélkül.
Lépésről lépésre történő összeszerelés:
Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet, ahová a védelmet ragasztani kívánja. Húzza le a ragasztót védő fóliát. Ragassza a védelmet az ajtóra, a védelem másik részét pedig a szekrény falára. Ragasztás után javasoljuk, hogy várjon 12 órát, hogy a ragasztó alaposan megtapadjon a felületen.
A reteszelőszerkezet csökkenti annak lehetőségét, hogy a gyermek nehéz és veszélyes tárgyakat, pl. edényeket, késeket stb. kapjon a kezébe, és megakadályozza, hogy a gyermek ujjai a nehéz tárgyakhoz tapadjanak.
Ezenkívül megvédi gyermeke ujjait attól, hogy az ajtó beszoruljon.
A zár beszerelése a szekrénybe véget vet annak a problémának, hogy gyermeke kihúzza a ruhákat, és szétdobálja őket a házban.
Praktikus eszköz, amely minden olyan otthonban jól jön, ahol kisgyermekek vannak.
Ez növeli az Ön és gyermeke biztonságérzetét.

Előnyök:
Nem invazív telepítés – nem kell lyukakat fúrni a szekrényekbe vagy szerszámokat használni. Könnyű eltávolítás – Egyszerűen csak enyhén melegítse fel a ragasztót pl. hajszárítóval, és lassan húzza le a védőréteget. Biztonságban tartja gyermekét – Megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtókat és veszélyes tárgyakat vegyen ki. Minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Széleskörű alkalmazások – A biztonsági eszköz minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Megkönnyíti a dolgok rendben tartását – megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtót, és ruhákat és egyéb tárgyakat dobáljon szét a házban. Méretek: 6.5cm x 6cm x 1cm
Csomagolási méretek: 19cm x 10cm x 1.5cm

Szín: Fehér

Sarokvédő hűtőszekrényekhez fehér

400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető