Slimekészítő autó

11 500 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 0055350016355 Kategória:

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Készíts egyedi slime-ot ezzel a Slimekészítő autóval! A Slimekészítő autó egy igazi betonkeverőhöz hasonlóan mozgás közben a tartályában összekeveri a nyálka összetevőit, miközben egy vidám dallamot játszik. A csomagolásban minden megtalálható, ami a mókához szükséges: 1 db teherautó, 8 db slime por (rózsaszín, sárga és zöld színekben), 1 db pohár, 1 db tölcsér, 2 db fémgolyó, valamint egy tájékoztató füzet. Öntsd a kimért vizet a betonkeverő tartályába, add hozzá a kiválasztott színű slime port és a két darab fémgolyót, majd indítsd el az autót! A jármű ekkor elkezd mozogni és egy dallamot játszani, s két perc alatt kikeveri Neked a nyúlós nyálkát. Két perc elteltével állítsd az autódat rakodási módba, tedd a poharat a tartály alá, s hagyd, hogy a betonkeverőből kifolyjon a még folyékony slime. A tökéletes állag elérése érdekében javasoljuk, hogy hagyd állni 30 percig, mielőtt játszanál vele.

Anyaga műanyag. Az autó mérete: 31 x 13 x 23 cm. Élénk piros, sárga, zöld, szürke és fekete színei vidámságot sugároznak. A termék használata biztonságos. A jármű 4 darab 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz. 6 éves kortól ajánlott.

Slimekészítő autó

11 500 Ft

◉ Raktáron > 10 db