Star Wars – Csillagok háborúja 23 cm-es jármű figurával – Az Ezeréves Sólyom (Millenium Falcon)

29 100 Ft

◉ Raktáron > 10 db

Cikkszám: 191726416296

Kiszállítási információk

ExpressOne futárszolgálat 1390 Ft
Ingyenes szállítás házhoz: 25 000 Ft-tól
Várható kézbesítés:
Dec. 12 (Hétfő.) - 13 (Kedd.)

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Az ikonikus jármű, az Ezeréves Sólyom (Millenium Falcon) a Csillagok háborúja filmekből most a tiéd lehet! A jármű 23 cm magas és hihetetlenül részletgazdag, a megszólalásig hasonlít a filmekben látotthoz. A jármű mellé még tartozik 4 db 2,5 cm magas figura is, amik szintén úgy néznek ki mintha a filmből léptek volna ki éppen. A figurák Han Solo-t, Chewbacca-t, Leia hercegnőt és OBI-Wan Kenobi-t ábrázolják és mozgathatóak is. Gyűjtsd össze a többi Csillagok háborúja járművet és figurát is, hogy felépíthesd flottádat. A terméket 8 éves kortól ajánljuk.

Star Wars - Csillagok háborúja 23 cm-es jármű figurával - Az Ezeréves Sólyom (Millenium Falcon)

29 100 Ft

◉ Raktáron > 10 db