SYMA S5 RC helikopter 3CH fehér

12 600 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039707573 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Syma S5 RC távirányítású helikopter

FEHÉR

A Syma egy elismert és jól ismert márka a modellpiacon, amely még a szakmai követők körében is elismerésre talál. Az aukción bemutatott helikoptertípus azS5. Megbízható konstrukció, alegapróbb részletekre való odafigyelés és rendkívüli tartósság csak néhány az előnyei közül. A Syma S5 a híres S107G és S107N modellek utódja.
Nagyon könnyű megtanulni repülni !

Syma S5
ideális választás a kezdő modellezők számára, akik a modellezéssel kezdik a kalandjukat. Még egy kisgyermek is könnyen megtanulhatja vezetni ezt a gépet.

Magabiztos repülés és rendkívüli stabilitás.

A két rotorrendkívüli stabilitást és magabiztos repülést garantál, így akár gyerekek is működtethetik a modellt.

Továbbfejlesztett giroszkópos stabilizáló rendszer

Az új GYRO stabilizáló rendszer mostantól önmagát kalibrálja.

Minden alkalommal, amikor a modellt bekapcsolják és a földre helyezik, a rendszer beolvassa a beállításokat, és biztosítja a modell stabilitását emelkedés és repülés közben.

Ez azt jelenti, hogy egy teljesen tapasztalatlan pilótának a legcsekélyebb problémája sem lesz, amikor először repül ezzel a géppel.

Tartós anyagokból készült.

A géprobusztus anyagokból készült, így nagyon ellenálló a repülés közbeni sérülésekkel szemben.

Tekintse meg a helikopter képességeit:

Töltés távirányítóval.

A töltőkábel a távirányítóba illeszkedik !

Ezenkívül a távirányítóban van egy repülési beállítási funkció, amely lehetővé teszi, hogy a modellt az Ön egyéni igényei szerint alakítsa.

Helikopter méretei: – Teljes hossz: 230 mm- Karosszéria szélessége (légcsavarlapátok nélkül): 40 mm- Magasság: 105 mmAlapvető jellemzők és műszaki információk:- Gyroszkópos repülésstabilizálás- Alumínium-műanyag szerkezet- Farokrotor vízszintes rotorral- Készen áll a dobozból – nagyon könnyű repülni- Töltés a távirányítóról- Három csatorna- Hatótávolság kb. 20 m- Töltési idő: kb. 50-60 perc.- Repülési idő: kb. 5-6 perc.- Rendkívül tartós anyagok, a helikopter nem sérülhet repülés közben- Repülés hangolási funkció- Teljes 3D repülésvezérlés Tápegység:- Távirányító: 4 AA elem – (nem tartozék)- Helikopter: 3,7 V-os újratölthető akkumulátor- Töltés – távirányító- Felhasználói kézikönyv
csomagolási méretek: 29.3×7.9×27.5cm

SYMA S5 RC helikopter 3CH fehér

12 600 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető