Szappan buborék gép béka béka béka

4 600 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között

Cikkszám: 5903039732377 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZAPPANBUBORÉK GÉP BÉKA

A szappanbuborékok a kicsik és nagyok kedvenc időtöltése. Egy szenzációs szappanbuborék-gép zöld béka alakban minden gyermek számára sok szórakozást nyújt. A játék lehetővé teszi, hogy színes buborékokat engedjen ki a gépből. Csak öntsd a folyadékot a lyukba, ahol a szemes korong található, kapcsold be a béka jobb szeme mögött található gombot, amely aktiválja a szélmalmot és a korong forgását, és kész. A játék varázslatos szivárványbuborékokat bocsát ki, ahogy a korong forog.

A készlet a következőket tartalmazza:- műanyag gép – béka- palack folyadék A gép 4 db 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék).

A borotva méretei: 12 cm x 13 cm x 10 cm
Csomagolási méretek: 18cm x 12cm x 19.5cm A készlet nagyszerű játék a kertben, születésnapi partin vagy csak a szabadidő feldobására.

Szappan buborék gép béka béka béka

4 600 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 04 (Kedd.) - 07 (Péntek.)] között