Szappanbuborék pisztoly LED buborék gép

2 600 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039723757 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VEZETETT SZAPPAN BUBORÉK PISZTOLY
A szappanbuborékok a kis- és nagyobb gyerekek kedvenc időtöltése!A buborékpisztoly minden gyermek számára sok szórakozást nyújt.A játék lehetővé teszi, hogy a ravasz megnyomásakor buborékokat engedjen ki a csőből, amelyek a ravasz megnyomásakor repülnek ki. Egyszerűen csavarja a mellékelt folyadéktartályt a pisztoly megfelelő helyére.A fegyver ravaszával való játék pozitív hatással van az ujjmotoros készségekre.Nem kell sok hely a nagyszerű szórakozáshoz. A buborékokat otthon vagy az erkélyen is biztonságosan kipukkaszthatja. Semmi sem áll az útjában annak, hogy a buborékgépet elvigyük egy sétára a parkba vagy a kertbe.
A gyerekek, még a legkisebbek is, imádják látni a levegőben lebegő buborékokat, és karjukat kinyújtva szaladnak utánuk. A színes labdákkal való játék így ösztönzi az aktivitást. A buborékok utáni futás remek módja a finommotoros készségek és a szem-kéz koordináció fejlesztésének és javításának.A buborékok lebegésének figyelése remekül fejleszti a látás érzékét, és már a velük való érintkezés is rengeteg izgalmat nyújt a gyerekeknek.A buborékokkal való játék hasznos a természet vagy a fizika alapvető törvényeinek elsajátításához.
A szappanbuborékfúvókák mindenekelőtt nagyszerű szórakozást nyújtanak, és rengeteg szórakozást nyújtanak!

Csomagolási méretek: 19.5cm x 6.5cm x 23cm

Szappanbuborék pisztoly LED buborék gép

2 600 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető