Színes csillámos zselés tollak 25db-os készletben.

3 500 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039727533 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

25 DB-OS CSILLOGÓ ZSELÉS TOLLKÉSZLET

Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik!

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! Akár 25 darabból is választhatod az aktuális igényeidnek és vágyaidnak megfelelő színt!

A zselés tollakat papírra íráshoz és rajzoláshoz tervezték, és kétségtelenül a legigényesebbek is elégedettek lesznek! Rengeteg szórakozás és kreatív játék garantált!

Különböző típusú tollakból áll – így az elkészített rajzok és feliratok változatosak és érdekesek lesznek!

Akár 12 csillámtoll is lehet! Ezekkel csodálatos csillogást és stílust kölcsönözhetsz alkotásaidnak!

Egy másik tolltípusnak fémtintás utántöltője van, amely nyers és egyedi hangulatot biztosít – kétségtelenül érdekesnek találja majd őket! A 7 másik szín lehetővé teszi, hogy a képzeleted kivirágozzon!

A készlet 6 tollal egészül ki, különböző színekben (még fluoreszkálóban is). Mindegyik telt és telített, így tökéletesek gyönyörű dekorációk, üdvözlőkártyák és bármi más, amit csak el tudsz képzelni!

Az összes tollat kényelmesen tárolhatja a műanyag csomagolásban, hogy rendet tartson, és gyorsan kiválaszthassa a kívánt színt!

Az írás és a rajzolás nagyszerű lesz a gyermekek különböző képességei számára.. Mindenekelőtt fejleszti a képzelőerejüket és fejleszti kreatív képességeiket! A kreatív játék segíti gyermeke általános fejlődését!

A rajzoló kézügyessége is csodálatosan fejlődik, javul a kéz pontossága és precizitása, valamint a szem-kéz koordináció!

A termék tökéletes ajándék – minden gyermek, a legkisebbek és a nagyobbak is örülni fognak egy ilyen készletnek!

12x csillámos tollak 7x fémtollak 3x tollak fluoreszkáló színekben 3x tollak standard színekben: fekete, kék, pirosTollhossz: 15cm
Az újratöltés hossza: 12.8cm
Csomagolási méretek: 29cm x 16cm x 1cm

Színes csillámos zselés tollak 25db-os készletben.

3 500 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető