Tanya állatokkal és gépekkel 49db.

11 500 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039723146 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

PARASZTHÁZ ÁLLATOKKAL ÉS GÉPEKKEL 49DB.

Egyedi készlet a traktorok és a farmállatok kis rajongói számára. Most gyermekednek lehetősége lesz arra, hogy megteremtse saját farmját, és igazi farmtulajdonosnak érezze magát.
A nagy papírtábla a telek terepe. Építhetsz rá egy nagy istállót – egy biztonságos menedéket, amely pihenést nyújt a lovaknak a kemény munka után. Állítson fel egy ketrecet is az állatai számára, hogy ne szaladjanak el.
Egy nagy farmon nehéz gyalogosan közlekedni, ezért 2 traktor cserélhető pótkocsival szerepel a csomagban, hogy megkönnyítse a házimunkát.
Egy új nap virrad a gazdasága felett – itt az ideje, hogy munkához lásson.

Ezzel a játékkal gyermeke jobban megértheti a vidéki élet valóságát. A készlet fejleszti a képzelőerőt és a kreatív gondolkodást. A tábla felépítése lehetővé teszi, hogy egy kis építő elképzelése szerint állítson fel gazdasági épületeket. Minden elemet a kis kezekhez igazítottak, így a gyermek könnyen “újjáépíti” az udvarát.
Bár a kisgyermek egyedül is képes kezelni a játékot, a készlet ösztönzi a közös időtöltést – mind a társaival, mind a szülőkkel vagy dadákkal. Végül is, minden kéz jól jön a farmon!
Az egész készlet esztétikus kialakításával nyűgöz le. Minden elem úgy készült, hogy a lehető legjobban hasonlítson az eredetire. A traktorok kéményei, a vezetőfülke felszerelése, valamint olyan külső elemek, mint a karosszéria és a jellegzetes terepjáró kerekek, reprodukálva vannak. Az állatokat gondosan úgy gyártották le, hogy hasonlítsanak a valódiakra.
Az egész készlet nagyon esztétikusan néz ki, és kétségtelenül minden gyerekszoba dísze lesz. Ráadásul órákig tartó szórakozást nyújt!

A készlet 49 elemet tartalmaz, pl:
összecsukható istálló,
2 traktor,
3 pótkocsi,
siló,
vetőgép,
bálázó,
bála utánfutó,
fa,
8 fakerítés,
8 csatlakozó (alap) a kerítéshez,
6 téglányi fesztávolság,
tehén,
birkák,
szarvas,
kecske,
bika,
talicska,
állati itatóvályú
figyelmeztető jelek,
mezőgazdasági munkások.

Méretek:
Traktor: 16cm x 10cm x 10cm x 10cm
Mat: 100cm x 70cm
Csomagolás: 60cm x 37cm x 10cm

Tanya állatokkal és gépekkel 49db.

11 500 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között