Térbeli csillagszelet 300el

2 300 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039731080 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TÉRBELI BLOKKOK OSTYÁK CSILLAGOK 300 EL

Kreatív, érdekes játék, amely nemcsak sok kellemes pillanatot biztosít, hanem pozitív hatással lesz gyermeke fejlődésére is!

A csillag alakú építőkockák remek választás lesznek kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt! Kétségtelen, hogy a szülők is szívesen játszanak velük!

Az érdekes design és a kellemes színek felkeltik gyermeke figyelmét, és órákig tartó játékra ösztönzik!

A készlet akár 300 elemet is tartalmazhat, amivel rengeteg különböző szerkezetet építhetsz! A játéknak csak a gyermek képzelete szabhat határt!

Az építőkockák tökéletesen alkalmasak arra, hogy együtt töltsétek az időt a családdal – a kreatív játék során erősíthetitek a kapcsolatotokat!

A széleken lévő speciális kivágásoknak köszönhetően minden blokk kombinálható egy másikkal, ami sok érdekes kombinációt tesz lehetővé.

Az egyes blokkok belsejében különböző számok, számok és szimbólumok találhatók. Így a termék támogatja gyermekét a számolás, az olvasás és a matematikai jelek felismerésének megtanulásában! Egy jó játék számos szellemi képességet fejleszt – beleértve a térbeli képzelőerőt, a kreativitást és a tervezési készséget!

Az egyre összetettebb szerkezetek építése pozitív hatással lesz gyermeke kézügyességére, különösen a kéz és az ujjak pontosságára, valamint a szem-kéz koordinációjára.

A felhasznált anyagok igazán tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy ez a játék hosszú évekig a gyermeked mellett marad!

A készlet 300 különböző színű blokkot tartalmaz.
Méretek:
blokk átmérője: 3cm csomagolási méretek: 19cm x 16.5cm x 2.5cm Műanyag zsinórzsákba csomagolva.

Térbeli csillagszelet 300el

2 300 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető