Traktor traktor mezőgazdasági jármű

4 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039722088 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TRAKTOR TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI JÁRMŰ

A traktorok, traktorok és mezőgazdasági gépek a gyermekek kedvenc játékai. A hatalmas kerekekkel ellátott nagy járművek a kisgyermekek örömére szolgálnak, és órákig tartó, nagyszerű, kreatív játékot biztosítanak számukra.
Élvezte gyermeke a vidéki nyaralást? Ez a játék a nyári kalandok szép emlékeit idézi majd fel.
Azok a kicsik, akik irigykednek a szüleikre vagy nagyszüleikre, akik valódi mezőgazdasági gépeket működtetnek, különösen örülni fognak a traktornak.
A négy nagy keréken álló traktor készen áll arra, hogy a legnehezebb terepen is megbirkózzon! Szőnyeg, panelek vagy esetleg homokos út? Ez a traktor nem ijed meg a gyermeke által lefektetett ösvényektől.

A készlet nagyon szépen készült. Nagy gondot fordítottak a jármű részleteinek reprodukálására. A karosszéria részleteit újraalkották, beleértve a jármű elején található jellegzetes “rácsot”, valamint a vezetőfülke belsejét a nyitható ajtókkal és kis lépcsőkkel. Ez lehetővé teszi, hogy egy farmer figurát helyezzenek bele, aki a gépet kezeli. Ráadásul a traktor motorházteteje felnyitható, így a kis autórajongó belenézhet a jármű motorjába, és “megjavíthatja az üzemzavart”.
A traktort pótkocsival egy esztétikus dobozba csomagolták, amely tökéletes ajándékötlet bármilyen alkalomra… vagy akár semmilyen alkalomra!

MŰSZAKI ADATOK:
Csomag mérete: 25cm x 14.5cm x 16.5cm
A traktor méretei:20cm x 13cm x 12.5cm

Traktor traktor mezőgazdasági jármű

4 000 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között