Traktor traktor mezőgazdasági jármű LED-es pótkocsival + hanghatások

5 000 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039722095 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TRAKTOR TRAKTOR PÓTKOCSI HANGOK FÉNYEK

A traktorok, traktorok és mezőgazdasági gépek a gyermekek kedvenc játékai. A hatalmas kerekekkel ellátott nagy járművek a kisgyermekek örömére szolgálnak, és órákig tartó, nagyszerű, kreatív játékot biztosítanak számukra. Élvezte gyermeke a vidéki nyaralást? Ez a játék a nyári kalandok szép emlékeit idézi majd fel.

Azok a kicsik, akik irigykednek a szüleikre vagy nagyszüleikre, akik valódi mezőgazdasági gépeket működtetnek, különösen örülni fognak a traktornak. A négy nagy keréken álló traktor készen áll arra, hogy a legnehezebb terepen is megbirkózzon! Szőnyeg, panelek vagy esetleg homokos út? Ez a traktor nem ijed meg a gyermeke által lefektetett ösvényektől. A készlet nagyon szépen megmunkált. Nagy gondot fordítottak a jármű részleteinek reprodukálására. A karosszéria részleteit, valamint a vezetőfülke nyitott belső terét, amelyhez kis lépcsőkön keresztül lehet hozzáférni, reprodukálták. Ez lehetővé teszi, hogy a gazda figuráját belehelyezzük a gép működtetéséhez.

A jármű a nehéz mezőgazdasági gépek vezetésére jellemző hangokat és egy kürthangot ad ki, ami még szórakoztatóbbá teszi a játékot.
A játék LED-világítással van felszerelve, amely még sötétben is lehetővé teszi a vezetést. A LED-ek a valódi jármű fényszóróinak helyére kerültek. A pótkocsis traktor még több szórakozást kínál!

A pótkocsi leválasztható a vontatóról és Az utánfutó leválasztható a traktorról, és külön is játszhat vele Az utánfutó felemelhető, és csuklós fedéllel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a rakományt elszállítsa, majd egyenesen a pótkocsiról lerakja.
A traktort pótkocsival egy esztétikus dobozba csomagolták, amely tökéletes ajándékötlet bármilyen alkalomra… vagy akár semmilyen alkalomra!

MŰSZAKI ADATOK:
Tápegység: 3 x 1,5V AG13 elem (tartozék) Csomagolási méretek: 30cmx 12.5cm x 13cm Traktor méretei: 15cm x 8.5cm x 9cm Utánfutó méretei: 22cm x 6.5cm x 8cm

Traktor traktor mezőgazdasági jármű LED-es pótkocsival + hanghatások

5 000 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető