Transporter repülőgép rendőrség + 4 autó + tartozékok

6 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között

Cikkszám: 5903039720688 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

REPÜLŐGÉP SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK KÖZÚTI JELEK DIYAutók és közúti felszerelések szállítása a repülővel.A repülőgép a fedélzetén képes szállítani a készletben szereplő autókat.Kezdj el játszani ezzel a készlettel úgy, hogy a mellékelt csavarhúzóval összecsavarozod a kerekeket, a repülőgép törzsét és a repülőgép motorjait. Ezután helyezze a mellékelt matricákat a megfelelő helyekre, és kezdődhet a móka.A repülőgép az a hely, ahol a játékautókat lehet tárolni. A repülőgép orrából egy kihajtható rámpa mentén tudnak kihajtani. A játék felülről is nyitható.Az eszközökkel való játék megtanítja a gyermekeket a függetlenségre, a logikus gondolkodásra, a kreativitásra. Emellett serkenti a képzelőerőt és fejleszti a kézügyességet.A gyermek játék közben többek között megtanulja a találékonyságot, a stratégiai gondolkodást, a kreativitást és az önállóságot. Ez a játék jelentősen javítja a gyermek motoros koordinációját is.A játékautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és a kisebbek és a nagyobbak is játszhatnak vele.Az ilyen játék az ártatlan autózúzásból kreatív játékká alakul át azzal kapcsolatban, hogy hová és miért megy az autó.

A készlet tartalmazza:
4 autó, műanyag csavarhúzó, műanyag útjelző táblák 2 db, közlekedési lámpák, műanyag tűzcsap, műanyag pollerek 2 db, műanyag fák 2 db.
Műszaki adatok: Csomagolási méretek: 20 cm x 24,5 cm x 12 cmRepülőgépek méretei: 20 cm x 24,5 cm x 13,5 cm Autók méretei: kb. 7,5 cm x 2,5 cm x 2 cmKözlekedési táblák magassága: 7 cmA közlekedési lámpák magassága: 9,5 cmA tűzcsapok magassága: 4 cmA pollerek magassága: 3 cmA csavarhúzó hossza: 11 cmJáték 3 év feletti gyermekek számára.

Transporter repülőgép rendőrség + 4 autó + tartozékok

6 800 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Már. 29 (Szerda.) - Ápr. 03 (Hétfő.)] között