Trike Fix Lite háromkerekű OUTLET

20 400 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 58501 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TRIKE FIX LITE háromkerekű OUTLET

1X SZÜRKE
2X SZÜRKE

Kiárusítás a legkelendőbb kerékpárjainkból!
A kínált kerékpárok 100%-ban működőképesek, azonban kisebb, néha alig észrevehető hibák miatt, amelyek semmilyen módon nem befolyásolják a használat minőségét, árengedményt kapnak.

A kerékpárok sérült gyári csomagolással, a vázakon könnyű karcolásokkal, kisebb vizuális sérülésekkel rendelkezhetnek, amelyek semmilyen módon nem akadályozzák e szokatlan 6 az 1-ben jármű által nyújtott funkciók használatát. Példák a sérülésekre a képeken.

TRIKE FIXülő gyermekek számára készült. A további alkatrészek számos össze- és szétszerelési lehetőségének köszönhetően könnyen a gyermek életkorához és az Ön igényeihez igazíthatja.

ÁRA

Ilyen ajánlat még nem volt – a legkelendőbb kerékpárjainkat rendkívüli áron!

Mint azt Ön is jól tudja, ez a berendezés, ha rendszeresen használják, akkor is megkarcolódhat. Ha nem bánja a kisebb vizuális hibákat, akkor biztosan elégedett lesz a kivételesen alacsony árral, amelyért teljesen működőképes felszerelést kap.

Ön nem egy zsákbamacskát vásárol, hanem sok gyermek és szülő kedvenc kerékpárját és babakocsiját!

BIZTONSÁG

Ez a modell együtt nő a gyermekével! Két lábtartóval van felszerelve a kisebb gyermekek számára, valamint 5 pontos hevederekkel és biztonsági korláttal. A lábtartók és a korlát eltávolítható, amikor gyermeke egy kicsit megnő, elkezd megtanulni biciklizni, és eléri az első kerékre szerelt kormányt és pedálokat.

Mindig te irányítasz!Értékelni fogja a 360 fokban forgatható ülést, amelyet a szülők szívesen használnak gyermekük életének első hónapjaiban, az állítható fogantyúval ellátott, kihúzható kormány pedig lehetővé teszi a jármű könnyű irányítását. Amikor gyermeke már teljesen elsajátította a kerékpározást, és a vezetőre már nincs szüksége, egyszerűen eltávolíthatja. A jármű csengővel is fel van szerelve. Hiszen minden kerékpáros – még a legkisebbek is! – kell, hogy legyen.
COMFORT

A jármű használata kényelmes a szülőnek és a gyermeknek egyaránt!

A kisgyermeket egy kényelmes, puha huzattal és fejtámlával ellátott ülésbe ülteti. Tudjuk, hogy a nagy utazásokon előfordulhatnak apró balesetek, de ne aggódjon – a fedél könnyen eltávolítható , ha tisztításra szorul.

A járműre egy tágas kosár, valamint egy kis tasak rögzíthető a kormányra szerelt kiegészítő hálóval. A kerékpár kormányánál egy kis tárolóedényt helyezünk el, például a kisgyermek italának.

A kerékpár fel van szerelve egy összecsukható, 3 lépcsős, hálós előtetővel, amely véd a nap és az eső ellen (szintén levehető).

NYOMÁS NÉLKÜLI KEREKEK

Ezek a kerekek törhetetlenek!Tudjuk, hogy a gyermekfelszerelések sok próbának vannak kitéve – ezek a kerekek megfelelnek a feladatnak.

Ezek nem nyomástalan technológiával készülnek, ugyanazzal a technológiával, amelyet a nehéz tehergépjárműveknél és traktoroknál használnak.

A TRIKE FIX segítségével ugyanazt a kényelmet fogja tapasztalni, mint a felfújható kerekekkel. Az alkalmazott technológiának köszönhetően nem kell aggódnia a kerekek kilyukadása vagy a megfelelő abroncsnyomás miatt.

A nyomás nélküli kerekek sokkal ellenállóbbak a sérülésekkel szemben, mint a felfújható kerekek, és hosszabb ideig tartanak.
Ezek a kerekek nem igényelnek szervizelést vagy felfújást. Még akkor is tökéletesen teljesítenek, ha egy szöget beütnek, és hosszú évekig megbízhatóan szolgálnak.
Az alkalmazott technológiának köszönhetően a TRIKE FIX könnyedén halad a nehéz felületeken vagy sziklás terepen. A nagyméretű, nyomásmentes kerekek könnyedén áthaladnak az üvegdarabokon vagy szögeken. Nem kell az aszfaltos utakon való kirándulásokra korlátozódnia, és nem veszít a kényelemből sem!
A nagyobb biztonság érdekében a hátsó kerekeket a fékkel rögzíti.

TERMÉKJELLEMZŐK:
Kerékpár önszerelésre (összeszerelési útmutató a dobozban)
Kerékátmérő: 10″ és 8″
Kerékpár súlya: ~13kg
Csomagolási méretek: 73x40x32cm
A termék túl nagy a csomagküldéshez.

KERÉKPÁR ÁRENGEDMÉNYT ADUNK AZ APRÓ VIZUÁLIS HIBÁK, PÉLDÁUL A KERETEN LÉVŐ KARCOLÁSOK MIATT. EZEK A HIBÁK NINCSENEK HATÁSSAL A KERÉKPÁR MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉRE, ÉS NEM KÉPEZHETIK REKLAMÁCIÓ VAGY VISSZAVÉTEL OKÁT.

Trike Fix Lite háromkerekű OUTLET

20 400 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető