Tűzoltó vízipisztoly tűzoltóság

1 900 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039718265 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VÍZOLTÓ KÉSZÜLÉK

Szenzációs vízipisztoly egy tűzoltó készülék érdekes formájában.
Tökéletes játék a tűzoltás kis rajongóinak. Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy a kis tűzoltók szerepébe bújjanak. Ideális esetben közelebb hozza a kisgyermekeket a tűzoltók munkájának természetéhez és a rájuk háruló feladatokhoz.

Atűzoltó készülék piros színű, sárga és fekete elemekkel. Egy csavarható lefolyóval ellátott víztartályból és egy gumiból készült vízhosszabbítóból áll .
A termék ideális a nyári szórakozáshoz a barátokkal a forró napokon. Lehetővé teszi gyermeke számára a kézügyesség fejlesztését és a szabadtéri játék ösztönzését.
A tűzoltó készülék lehetővé teszi, hogy igazi vízi háborút vívj vagy tűzoltást játssz. Tűzoltó készülékünkkel remek szórakozást szerezhetsz gyermekednek, lehetőséget adva neki, hogy igazi tűzszelídítőnek érezze magát! Egyszerűen töltse meg a tartályokat vízzel, és induljon csatába.

Anyag: műanyag
A tűzoltókészülék méretei: 8cm x 29.5cm
Henger méretei: 8cm x 20cm
Csomagolási méretek: 29.5cm x 15cm x 8.5cm

Tűzoltó vízipisztoly tűzoltóság

1 900 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető