Tűzoltóautó szállító összecsukható parkoló tűzoltóság + tartozékok

16 500 Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5903039721012 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Tűz? Ezeket a feladatokat a bátor tűzoltók nehéz felszerelésükkel tudják megoldani. A teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, tűzoltóautó formájú szállítójármű, amely a fedélzetén a hozzácsatolt kocsikat képes szállítani.

Hatalmas attrakció, hogy a teherautó átalakítható autópályává, parkolóval és helikopterleszállóval.
Egy csodálatos 2 az 1-ben játék, amely rengeteg végtelen szórakozást nyújt, és lehetővé teszi, hogy a kisgyermeked igazi tűzoltónak érezze magát. A kisautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és minden korosztály játszhat velük.

Az ilyen játék az ártatlan autózúzásból kreatív játékká alakul át azzal kapcsolatban, hogy hová és miért megy az autó. A játékautók megtanítják a gyerekeket a röppályára, ahogy a gyerekek játszanak velük, megtanulják a sebességet, a távolságot, a gravitációt, a súlyt és még sok mást. A kisautókkal való játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit. Fejleszti a szem-kéz koordináció és kézügyesség. Így a rögök megfogása és hordozása lehetővé teszi a gyermek számára, hogy később ceruzát fogjon, ollóval vágjon vagy ékszert tegyen fel.
Az autókkal való játék a gyermekeket ülteti a vezetőülésbe. Kisgyermekeink szeretik átvenni az irányítást a környezetük felett. Megtanulják a ok és okozatamikor kisautókkal játszanak. Megtanulják, hogy az egészet egyes részekből is össze lehet állítani. Először megtanulják az autó szót, majd hamarosan a gumiabroncsokról, az ajtókról, az ablakokról és így tovább.
MŰSZAKI ADATOK:
Méretek:

csomagolás: 43cm x 17.5cm x 28cm összecsukott jármű (tűzoltóautó): 39cm x 16cm x 19cm Szétszerelt jármű: 86cm x 39.5cm x 19cmTápegység: 2 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)
A készlet tartalma:
Nagy tűzoltóautó, amely parkolóvá alakítható át 2 kis tűzoltóautó helikopter közúti jelzések matricakészlet A termék kartondobozba van csomagolva.

Tűzoltóautó szállító összecsukható parkoló tűzoltóság + tartozékok

16 500 Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető