Vízpermetező kerti szökőkút gyerekeknek bálna

3 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között

Cikkszám: 5903039729339 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat 1 390 Ft 1 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +0 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 0 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VÍZPERMETEZŐ KERTI SZÖKŐKÚT GYEREKEKNEK BÁLNA
Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség őrült módon zúdul az égből, és nincs medence a kertedben! Végül is, valahogy le kell hűlni! Ebben az esetben a legnagyobb emlős – a kék bálna – jön a segítségünkre! Ezek az óriási állatok a testük tetején lévő nyílásból vizet fakasztanak, és ez a műanyagból készült állat is pontosan ezt teszi!
A bálna alakú locsoló hátulján színes tömlők vannak, amelyekből a kerti tömlőhöz csatlakoztatva kellemes, hűvös víz csordogál!
Ez egy csodálatos, finoman hűsítő vízfüggönyt hoz létre, amire nagy szükség van, olyan meleg van nyáron!
Kétségtelen, hogy nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tetszeni fog, hiszen a legforróbb napokon mindenkinek szüksége van egy kis hűsölésre!
A kicsik rengeteg időt töltenek majd a locsoló körül játszva, amint felkel a nap! Ez arra ösztönzi őket, hogy mozogjanak és töltsenek időt a szabadban!
Az intenzív játék a teljes nyári napsütésben gyermeke túlmelegedéséhez vezethet, ami határozottan káros az egészségére és a jólétére! Egyszerű megoldás lenne erre a problémára, ha az udvari csínytevések során kényelmesen lehűlhetne! Az ellenőrzött mennyiségű hűvös víz megfelelő hőmérsékleten tartja a testet, felfrissíti a kicsit, és rengeteg energiát ad neki a további csínytevésekhez!
A termék a dobozból kivéve azonnal használható! Összeszerelése rendkívül egyszerűnek bizonyul, még azok számára is, akik nem bíznak a technológiai képességeikben! Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt szerelvényt a kerti tömlőhöz, rögzítse, és csavarja rá a szerelvény másik részét, amely a farokúszó alatt található! Már csak a szelepet kell kicsavarni és élvezni a vízfüggönyt!
A kerti locsoló robusztus és tartós anyagokból készült, így nem kell aggódnia az élettartama miatt! Kétségtelen, hogy több mint egy nyáron át fog szolgálni!

Műszaki adatok:
Gyermekkor: 3+
Anyag: műanyag
Cetfélék méretei: 23 cm x 14 cm x 11 cm
Tömlő hossza: 21 cm
Tömlőcsatlakozás átmérője: ½”
Csomagolási méretek: 22 cm x 15 cm x 12,5 cm
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.

Vízpermetező kerti szökőkút gyerekeknek bálna

3 400 Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Ápr. 03 (Hétfő.) - 06 (Csütörtök.)] között