Kiságybélések és ágyrácsvédők

Szűrők
Done
 • SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI 
Baleset? Üldözés? Ezeket a feladatokat a megfelelő felszereléssel rendelkező bátor rendőrök tudják megoldani. Egy teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, rendőrségi jármű formájú szállítójármű, amely képes szállítani a fedélzetén lévő csatolt autókat.
Hatalmas vonzerőt jelent a jármű autópályává alakításának lehetősége, parkolóval és helikopterleszállóval. Egy csodálatos 2 az 1-ben játék, amely végtelen szórakozást nyújt, és lehetővé teszi, hogy a kisgyermeked igazi rendőrnek érezze magát.
A kisautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és minden korosztály játszhat velük.
A játék tetején gombok találhatók, amelyek különböző hangokat váltanak ki. A kiegészítő hang- és fényeffektusok minden kisgyermeknek tetszeni fognak.
Ez a fajta játék az ártatlan autózúzásból átváltozik kreatív játékká arról, hogy hová megy az autó és miért. A játékautók megtanítják a gyerekeket a röppályára, amikor a gyerekek játszanak velük, megtanulják a sebességet, a távolságot, a gravitációt, a súlyt és még sok mást.
A kisautókkal való játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit. Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet. Tehát a játékautók megfogása és cipelése lehetővé teszi a gyermek számára, hogy később ceruzát fogjon, ollóval vágjon vagy ékszert tegyen fel. Az autókkal való játék a gyermekeket ülteti a vezetőülésbe. Kisgyermekeink szeretik irányítani a környezetüket. A kisautókkal való játék közben megtanulják az ok-okozati összefüggéseket. Megtanulják, hogy az egészet egyes részekből is össze lehet állítani. Először megtanulják az autó szót, majd hamarosan a gumiabroncsokról, az ajtókról, az ablakokról és így tovább.
A készlet tartalma:
 Nagyméretű rendőrautó, amelyet parkolóvá lehet alakítani 2 kis rendőrautó helikopter közúti jelzések  matricakészletTápegység: 2x AA 1,5V-os elem (nem tartozék)
Méretek:
 Összehajtott jármű: 16cm x 39cm x 19cm Kihajtott jármű (parkoló):   39.5cm x 86cm x 19cm Csomagolási méretek: 42.5cm x 19cm x 23cmA termék kartonpapír csomagolásban.
  13 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Üldözés? Ezeket a feladatokat a megfelelő felszereléssel rendelkező bátor rendőrök tudják megoldani. Egy teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, rendőrségi jármű formájú szállítójármű, amely képes szállítani a fedélzetén lévő csatolt autókat. Hatalmas vonzerőt jelent a jármű autópályává alakításának lehetősége, parkolóval és helikopterleszállóval. Egy csodálatos…

 • BABAÁGYVÉDŐ KOCKÁS
Színes, gondosan varrott, a legapróbb részletekre is odafigyelve készült kiságyvédő a lépcsőfokokhoz.
Puha és kellemes tapintású anyagból készült.
Funkcionális és elegáns kiegészítője gyermeke szobájának.
Ez biztosítja gyermeke biztonságát alvás közben, és emellett hangulatos és egyedi jelleget kölcsönöz a belső térnek.
A protektor megvédi a babát a kiságy lépcsőfokainak ütközésétől.
A hideg fal szigeteléseként is jól működik.
Könnyen összeszerelhető.

Javasoljuk a protektor kézi mosását, ha szennyeződik. 
Méretek: 2m
Szín: fehér, rózsaszín és szürke
  8 700 Ft

  ◉ Raktáron 1 db

  BABAÁGYVÉDŐ KOCKÁS Színes, gondosan varrott, a legapróbb részletekre is odafigyelve készült kiságyvédő a lépcsőfokokhoz. Puha és kellemes tapintású anyagból készült. Funkcionális és elegáns kiegészítője gyermeke szobájának. Ez biztosítja gyermeke biztonságát alvás közben, és emellett hangulatos és egyedi jelleget kölcsönöz a belső térnek. A protektor megvédi a babát a kiságy lépcsőfokainak…