Babafoglalkoztató játékok

Szűrők
Done
 • Interaktív játék gyerekeknek távirányítóval és zenével

Egy fantasztikus interaktív játék, amelyet a legkisebbek számára terveztek.
A világos, visszafogott színek felkeltik gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzik.
Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült.
A távirányító kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos.    
A játék könnyen megfogható és a gyermek kezében tartható.
Számos különböző funkció teszi érdekesebbé a játékot, és segít gyermekének megismerni a világot.
A játék célja a játékos tanulás.
A távirányítónak köszönhetően gyermeke új hangokat tanulhat meg, és új nyelveket fedezhet fel: angol, spanyol és francia. 
Három nyelven fog megtanulni számolni. 
Varázslatos játék, amely órákig leköti a kisgyermekét, és sok szórakozást és élvezetet nyújt neki.
Tökéletes ajándékötlet!

Interaktív távirányító:
- különböző zenéket játszik,
- három nyelven tanítja a kisgyermekeknek a számokat: angolul, franciául és spanyolul,
- formákat tanít,
- világít. 

Előnyök:
- Szilárdan készült,
- visszafogott színek,
- Fény- és hanghatásokkal,
- Tanulás a játékon keresztül,
- Támogatja az angol, francia és spanyol nyelv tanulását,
- Hasznos a számok és hangok tanulásakor,
- Nagyszámú inger.

6-36 hónapos gyermekek számára alkalmas.
A távirányító elemmel működik, amely nem tartozék. ( 2 AAA elem).
Kartondobozba csomagolva.
Szín: Szürke távirányító színes gombokkal.
A doboz méretei:
11cm x 21cm x 5cm
  3 300 Ft

  ◉ Raktáron 6 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Interaktív játék gyerekeknek távirányítóval és zenével Egy fantasztikus interaktív játék, amelyet a legkisebbek számára terveztek. A világos, visszafogott színek felkeltik gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzik. Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült. A távirányító kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos. A játék könnyen megfogható és a gyermek kezében tartható. Számos különböző…

 • OKTATÁSI INTERAKTÍV KOCKAHÁZ GYEREKEKNEK

Egy interaktív játékkal nemcsak szórakozhat, hanem hasznosan is töltheti az idejét a kicsi! 

A játék mindenki számára jó választás lesz! A kisgyermek - mert nem fog tudni elszakadni a szórakozástól, és a szülő - mert a játék nagy hatással lesz gyermeke fejlődésére!

A játék minden eleme kivételesen kellemes, érdekes színekkel rendelkezik! Az élénk színek aktívan stimulálják gyermeke látását!

A játék számos érdekes funkcióval rendelkezik! Minden fal más-más attrakciót kínál! 

A szórakozáshoz tartozik egy szortírozó, amely segít gyermekednek megtanulni megkülönböztetni a formákat és egymáshoz rendelni őket! 

A szortírozó fölött vannak a mágneses fejű férgek! Ezeket egy speciális pálcával - a harkály - lehet kihúzni. A csőrének hegye mágneses, így a férgeket is el lehet vele kapni! Miután a gilisztákat kihúztuk a lyukakból, megetethetjük őket a tető egyik falában várakozó madárral! 

A férgek kihúzása nem biztos, hogy olyan egyszerű, mint gondolnád! Nagyfokú precizitást és pontosságot igényel, így nagyszerűen fejleszti a gyermek türelmét és kézügyességét, különösen a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt! 

És amint a fióka megetette magát, tökéletes lesz az idő, hogy a játék következő oldalára lépjen! A tetőn lévő óra segít neki megérteni az idő szabályait, az alatta lévő abakusz pedig megtanítja a számokra. Az összekapcsolt fogaskerekek pörgetésre ösztönöznek, és elmagyarázzák a fogaskerekek működését! 

A termék másik oldalán egy logikai feladvány található, amelynek lényege, hogy a különböző színű golyókat oszlopokba kell rendezni úgy, hogy csak azonos színű gombok kerüljenek az egyikbe. Nagyszerű a gyermeke szellemi képességeihez! 

A játék utolsó fala egy oktató zongora! Minden egyes billentyű lenyomásakor más-más hang fog megszólalni! Ez serkenti és élesíti a hallásérzéket! 

A játék készítéséhez használt összes anyag teljesen biztonságos és rendkívül tartós, így nyugodtan hagyhatja gyermekét játszani! A készlet tartalma:
 Ház alakú kocka 8x mágneses férgek Telefon alakú csörgő Fakopáncs mágnessel a férgek eltávolítására 4 blokk a szortírozóhoz A gyermek kora: 18m+
Anyag: műanyag
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Kocka méretei: 21cm x 20cm x 26cm
Csomagolási méretek: 24cm x 21cm x 26cm
Etste kartondobozba csomagolva.
  10 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI INTERAKTÍV KOCKAHÁZ GYEREKEKNEK Egy interaktív játékkal nemcsak szórakozhat, hanem hasznosan is töltheti az idejét a kicsi! A játék mindenki számára jó választás lesz! A kisgyermek – mert nem fog tudni elszakadni a szórakozástól, és a szülő – mert a játék nagy hatással lesz gyermeke fejlődésére! A játék minden eleme…

 • Interaktív kormánykerék az autóhoz HOLA dallamok

Az interaktív babakormány minden kis sofőrnek kötelező darab. Az autóba szerelt interaktív kormánykerék ideális lesz minden nyűgös kisgyermek számára, akinek még a legrövidebb utazás is túl hosszú és túl unalmas. A jövő kis versenyzőinek és a négykerekűek rajongóinak is nagyszerű lesz.
A kormánykerék számos vonzerővel rendelkezik: - piros gomb kulcshanggal a motor indításához és működtetéséhez, az autó bezárásához- sárga háromszögek - a villogók hang- és fényhatásai- piros nagy gomb a kürt, amely kellemes dallamokat is rejt- kormánykerék a karral együtt mozgatáskor, a forgatás hangokat is ad - a játékot fényeffektusok kísérik- a játék a fogantyúknak köszönhetően az első ülés háttámlájára akasztható- a rugalmas szőnyeg, amelyen a kormánykerék található, könnyen alkalmazkodik a gyermek helyzetéhez- biztonságos tükör, amelynek köszönhetően a gyermek vezetés közben megfigyelheti magát- színes anyag vidám állatokat ábrázoló grafikákkal, könnyen tisztán tartható.

A gyermek kora: 12m+
Tápegység: 2x AA 1,5V-os elem (nem tartozék)
Anyag: műanyag + poliészter 
Méretek:- hossza fogantyúkkal kb. 52 cm- szélessége 19,5 cm- kormány átmérője kb. 14 cm.
Csomagolási méretek: 36.5cm x 20.5cm x 10.5cm
A készlet hasznosnak bizonyul otthon, utazás közben vagy a babakocsiban. A játék szép, esztétikus dobozban van csomagolva, tökéletes ajándéknak.
  10 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Interaktív kormánykerék az autóhoz HOLA dallamok Az interaktív babakormány minden kis sofőrnek kötelező darab. Az autóba szerelt interaktív kormánykerék ideális lesz minden nyűgös kisgyermek számára, akinek még a legrövidebb utazás is túl hosszú és túl unalmas. A jövő kis versenyzőinek és a négykerekűek rajongóinak is nagyszerű lesz. A kormánykerék számos…

 • INTERAKTÍV OKTATÁSI KOCKA

A legfiatalabbaknak szánt multifunkcionális interaktív kocka támogatja gyermeke megfelelő fejlődését.
A játékformák sokféleségének köszönhetően mindenki talál magának valót.
A kocka 5 falból áll. Minden fal különböző látnivalókkal van felszerelve.
Fal 1 Egy szögelés típusú ügyességi játék, amelyben a kalapács hasznos lesz. Nyomd meg a két gomb egyikét, hogy a labdát az alagút másik oldalára juttasd. Hangot ad, és a felső dob kigyullad.

A falon 2 mozgó alkatrész is található, önfelhúzó zsinórral.
Fal 2 Ezen egy mikrofon van elhelyezve, ami tényleg működik. Ezen van egy be-/kikapcsoló a mikrofonhoz és egy hangerőszabályzó. Ezen kívül egy megvilágított tükröt is felszereltek, amely egy kapcsoló megnyomásával átalakul egy képet mutató televízióvá.

3. fal A kisautók rajongóinak szem előtt tartásával tervezték. Kormánykerékkel, dudával és elfordítható kulccsal rendelkezik.

4-es fal Minden kisgyermek, aki szereti a telefont, imádni fogja ezt a falat. A falon egy kivehető, csipogókkal ellátott telefon található. Ezenkívül egy ablakot is felszereltek, amely a képhez illeszkedő, változó falakkal és dallamokkal rendelkezik. A jeleneteket egy narancssárga gombbal lehet megváltoztatni.

Fal 5 Fogaskerekeket tartalmaz, amelyek közül az egyiket folyadékkal töltötték meg, amelybe a színes figurák belemerülnek. A fogaskerekek forgatása hangot ad ki. Ezen kívül ezen a falon van egy kiválasztás/leállítás gomb is.

A csúcson A játék tetején egy motoros hurok található színes gyöngyökkel, amelyeket mozgatni lehet, valamint egy dob és egy kalapács.
Biztos lehetsz benne, hogy a játék órákra magával ragad, és rengeteg szórakozást nyújt.
Az interaktív kocka a gyermek megfelelő fejlődésének támogatásával kombinált nagyszerű szórakozást kínál, amely során a kisgyermek logikus gondolkodási készségeket és az ujjak kézügyességét fejleszti.
A kocka nagyszerű ajándék lesz a kis felfedezőnek.
 
Anyag: Műanyag
Tápegység: 3 x AA 1,5 V-os elem (nem tartozék)
A kocka méretei (az egyik fal hossza x magassága):30cm x 27cm
Csomagolási méretek: 30cm x 28.5cm x 18cm
  15 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  INTERAKTÍV OKTATÁSI KOCKA A legfiatalabbaknak szánt multifunkcionális interaktív kocka támogatja gyermeke megfelelő fejlődését. A játékformák sokféleségének köszönhetően mindenki talál magának valót. A kocka 5 falból áll. Minden fal különböző látnivalókkal van felszerelve. Fal 1 Egy szögelés típusú ügyességi játék, amelyben a kalapács hasznos lesz. Nyomd meg a két gomb egyikét,…

 • INTERAKTÍV KORMÁNYKERÉK AUTÓKHOZ HANGGAL  
Egy nyűgös vagy síró baba a hátsó ülésen nagy stresszt jelent a vezető számára. Van egy megoldásunk az Ön számára, amely élvezetesebbé teszi az utazást kisgyermeke számára, és zökkenőmentes utazást biztosít Önnek.
Az interaktív kormánykerék egyfajta manipulatív tábla, amely lefoglalja a kis kezeket az utazás során.   
Egy 4 gombos kormánykerékből és egy érzékszervi vezérlésből, valamint egy műanyag biztonsági tükörből áll. Az elemeket egy merev párnára helyezik, amelyet kellemes, játékautók motívumát ábrázoló szövet borít. 

A kormánykeréken lévő gombok hangot adnak ki és világítanak.A kormánykeréken lévő gombok hangokat adnak ki és világítanak, változatossá téve a kisgyermek játékát.

  Zöld "kürt" gomb - a hagyományos kürthang mellett ez a gomb 10 gyermekdallamot játszik.
  Oldalsó gombok "irányjelzők" - villognak és hangot adnak, mint a valódi irányjelzők
  Kulcsgomb - váltakozó megnyomásakor a motorindítás hangját vagy az ajtózár és a riasztó aktiválását váltja ki.

A hangok be- és kikapcsolhatók A játék alján található kapcsoló segítségével.
A gyerekek szeretik utánozni a szüleiket a különböző életszerepekben! A stresszes utazást nagyszerű szórakozássá változtathatod, ahol a kicsi a mini kormánykeréken utánozhatja a viselkedésedet.
Az Ön gyermekének biztonsága a mi prioritásunk. A játék a legnagyobb gondossággal készült. Az éles élek és a levehető részek hiánya tökéletes útitárssá teszi a kisgyermek számára.
A játékot az első ülés fejtámlájához rögzítheti az állítható pántokon lévő műanyag kerekek segítségével..

MŰSZAKI ADATOK:
Tápegység: 3x AA 1,5V-os elem (tartozék)
Kormányméretek: 40cm x 20cm X 8cm
Kormány átmérője: 15cm
Biztonsági tükör átmérője: 10cm
Csomagolási méretek: 43.5cm x 23cm x 11.5cm
Állítható tartozékok
  10 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  INTERAKTÍV KORMÁNYKERÉK AUTÓKHOZ HANGGAL Egy nyűgös vagy síró baba a hátsó ülésen nagy stresszt jelent a vezető számára. Van egy megoldásunk az Ön számára, amely élvezetesebbé teszi az utazást kisgyermeke számára, és zökkenőmentes utazást biztosít Önnek. Az interaktív kormánykerék egyfajta manipulatív tábla, amely lefoglalja a kis kezeket az utazás során.…

 • FÁBÓL KÉSZÜLT HENGERES SÚLYOK MONTESSORI

A mesésen színes hengerek igazi élményt nyújtanak a formák és színek világának kis felfedezőjének.
A rejtvény triviálisnak tűnik? Ez csak illúzió. A súlyok minden színe más-más szélességű és magasságú.
Egy játék sok lehetőség. Játék közben gyermeke megtanulja:
  Formák felismerése
  Számolás és a matematikai műveletek alapelveinek elsajátítása
  Színnevek

Az egyszerű forma, a fából készült kivitel és az értékes oktatási tulajdonságok tökéletesen összhangban vannak a Montessori-filozófiával, amelynek célja a gyermek sokoldalú tanulása.
A súlyok a tanulással kombinált nagyszerű és végtelen szórakozás javaslatát jelentik.
A puzzle támogatja a gyermek helyes fejlődését. A hengerekkel való játék serkenti a kreativitást, tanítja a logikus gondolkodást és támogatja a kézügyesség helyes fejlődését. 
Biztos lehet benne, hogy a súlyok formájú puzzle sok kreatív és végtelen szórakozást nyújt gyermekének.
A színes hengerek nagyszerűek lesznek a mérlegek súlyaként is, amikor boltban játszol. 
És biztos lehet benne, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabb dologról - gyermeke BIZTONSÁGÁRÓL. Minden darabot gondosan lecsiszoltunk és nem mérgező festékkel vontunk be, hogy gyermeke kezébe ne kerüljenek szilánkok játék közben.
Biztos, hogy nemcsak a gyerekek fogják szeretni, hanem azok a felnőttek is, akik értékelik az egyszerűséget és a környezetbarát játékokat.

A készlet tartalma:
  4x fa csészealj  5x zöld henger  5x piros henger  5x kék henger  5x sárga henger
Méretek:
  a hengerek különböző méretűek (piros legnagyobb: 3cm x 4.5cm)
  alap: 15cm x 4cm x 3.5cm
  csomagolás: 24cm x 16.5cm x 5cm
  7 400 Ft

  ◉ Raktáron 1 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÁBÓL KÉSZÜLT HENGERES SÚLYOK MONTESSORI A mesésen színes hengerek igazi élményt nyújtanak a formák és színek világának kis felfedezőjének. A rejtvény triviálisnak tűnik? Ez csak illúzió. A súlyok minden színe más-más szélességű és magasságú. Egy játék sok lehetőség. Játék közben gyermeke megtanulja: Formák felismerése Számolás és a matematikai műveletek alapelveinek…

 • OKTATÁSI FAKOCKA JÁRÓKERET 6IN1

Járókeret, amely segít a kisgyermeknek az első lépések megtételében. Későbbi életkorban is hasznosnak bizonyul majd, mint a kedvenc játékok kocsija és az első abakusz.
A babakocsival való járás segít a kisgyermeknek megtartani az egyensúlyát, miközben járni tanul.   Segíti a kézügyesség fejlesztését és fejleszti az egész test motorikus képességeit. A járókeret arra ösztönzi a babát, hogy fizikailag aktív legyen.
A járókánk stabil támasztékot nyújt a járni tanuló kisgyermek számára.   A gyermek nem fogja tudni felborítani. A fa kerekeket csúszásmentes gumiréteg védi.
Funkcionális és tetszik a szemnek. Esztétikus kialakítás, különleges színek, figyelem a részletekre - szép és biztonságos társ gyermeke számára. 
Ez a tologató azoknak a szülőknek fog tetszeni, akik környezetbarát kiegészítőket keresnek kisgyermekük számára. A fából készült játékok nagyszerű választás!

Ez nem csak egy járókeret! Az alkotók gondoskodtak arról, hogy a kisgyermekek számára többféle módon is szórakozást nyújtson. A babakocsi elején egy manipulatív tábla található, amely tele van olyan elemekkel, amelyeket örömet szerez a gyerekeknek:
 egy óra mozgó mutatókkal pinwheels kirakós 3 képpel    "telefon" gombokkal (eltávolítható a tábláról) cintányér pálcával 3 színes mozgó kocka - "abakusz ".     
A dulcimer kivételével minden elem fából készült.
Ezen kívül az oldalakon vannak elhelyezve:
 szortírozó négy színes blokkal egylabirintus három gyönyörűen megmunkált, barátságos állattalA színes elemek színeikkel vonzzák a szemet és a kis kezeket. Ugyanakkor a semleges fa alapnak köszönhetően a játék nem okoz túlzott ingereket a gyermeknek.
A jó játék biztonságos játék! Minden darabot gondosan lecsiszoltunk, hogy megóvjuk a kis kezeket a szilánkoktól. Ezután környezetbarát, nem mérgező festékkel festették le őket.
A járókeret alapja egyben az a doboz is, amelybe a szortírozóból származó blokkok esnek.  A cintányérbot és sok más játék tárolható és szállítható benne. A láda hálóval van rögzítve.

A kocsit saját maga szereli össze.
Méretek összeszerelve: 51cm x 32.5cm x 31cm
Csomagolási méretek: 54cm x 10cm x 33cm
  19 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI FAKOCKA JÁRÓKERET 6IN1 Járókeret, amely segít a kisgyermeknek az első lépések megtételében. Későbbi életkorban is hasznosnak bizonyul majd, mint a kedvenc játékok kocsija és az első abakusz. A babakocsival való járás segít a kisgyermeknek megtartani az egyensúlyát, miközben járni tanul. Segíti a kézügyesség fejlesztését és fejleszti az egész test…

 • OKTATÁSI MÉHSEJT JÁTÉK

Gyönyörűen megmunkált Montessori stílusú fa játék, amelyet a kicsik imádni fognak.
Tartalmaz 7 méhet - mindegyik más-más színű, és egy tömör fadarabból készült táblát/alapot. Az alapon egy mézeskalács motívummal ellátott vidám kép található.
A fából készült méhek szárnyai a filchez hasonló anyagból készültek, amely eltérő textúrájával a kisgyermekek tapintását is serkenti.
A gyermek feladata, hogy a mellékelt csipesszel kivegye a színes méhecskéket, majd minden méhecskét a színének megfelelő lyukba helyezzen.

A játék pozitívan befolyásolja a kisgyermekek fejlődését:
  gyakorolja a mozgékonyságot és a koncentrációt
  fejleszti a szem-kéz koordinációt
  türelemre tanít 
A Montessori stílusú játékokat vagy segédeszközöket a szülők világszerte nagyra értékelik. Egyszerű formák, természetes anyagok, konkrét feladatok - mindezek illeszkednek a fiatalok formálásának filozófiájához, amely a fiatalok önállóságának fejlesztésére összpontosít. Alapjuk a kisgyermekek felfedezésére, felfedezésére és cselekvésre való ösztönzése és képessé tétele, a világ iránti kíváncsiság egyidejű serkentésével. 
Minél egyszerűbb a játék, annál több kreativitást szabadít fel!

Egy kartondobozba csomagolva találja:
  7 színes fa méhecske  egy fából készült játékalap  piros műanyag csipesz
MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK
  Gyermekkor: 3 év  Anyag: fa, műanyag csipesz  A doboz méretei: 20cm x 14.7cm x 4.5cm  A játékalap méretei: 16.5cm x 13.5cm x 3.5cm

Ez a játék 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas. A lenyelhető apró alkatrészek miatt javasoljuk, hogy felnőtt felügyelete mellett játsszon.
  5 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI MÉHSEJT JÁTÉK Gyönyörűen megmunkált Montessori stílusú fa játék, amelyet a kicsik imádni fognak. Tartalmaz 7 méhet – mindegyik más-más színű, és egy tömör fadarabból készült táblát/alapot. Az alapon egy mézeskalács motívummal ellátott vidám kép található. A fából készült méhek szárnyai a filchez hasonló anyagból készültek, amely eltérő textúrájával a…

 • Fából készült oktató játék, amely a színekkel egyezik meg
Félelmetes oktató játék gyerekeknek, teljes egészében fából készült. 
A játék lényege a gyümölcsök vagy színek kombinációinak elrendezése a segédkártyákon látható minták szerint.
A játék lehetőséget ad arra, hogy a blokkok elrendezésének saját kombinációit hozza létre. 

A gyönyörű színek és az érdekes kialakítás játékra ösztönöz és logikus gondolkodásra tanít.
A közös játék ideális alkalom arra, hogy beszélgessen gyermekével, és egy kellemes délutánt töltsön el.
A játék jótékony hatással van a kézügyesség fejlesztésére.
Fantasztikus játék a kreativitás, a kreatív gondolkodás és a kézügyesség fejlesztéséhez.
Megtanítja gyermekét a problémamegoldásra és javítja a motoros koordinációt.    
Órákig tartó szórakozást biztosít.
Tanulás és szórakozás egyben.
Ideális ajándékötlet.

A játék:
- logikus gondolkodási képességek fejlesztése,
- fejleszteni a felfogóképességet,
- javítja a motoros koordinációt,
- erősíti a koncentrációt,
- vonat memória. 
Alkalmas 5-6 éves korú gyermekek számára.

A készlet a következőket tartalmazza:
- kétoldalas tábla: az egyik oldalon színek, a másikon gyümölcsök,
- az igazgatótanácsot jelöli,
- a blokkok elrendezésének kombinációival ellátott alátámasztólapok.

Méretek:
Táblaméretek: 22cm x 18cm x 0.5cm 
A kártya méretei: 9cm x 5 cm 
Csomagolási méretek: 23cm x 18.5cm x 3cm 
Karton csomagolásban. 
Vadonatúj.
  3 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Fából készült oktató játék, amely a színekkel egyezik meg Félelmetes oktató játék gyerekeknek, teljes egészében fából készült. A játék lényege a gyümölcsök vagy színek kombinációinak elrendezése a segédkártyákon látható minták szerint. A játék lehetőséget ad arra, hogy a blokkok elrendezésének saját kombinációit hozza létre. A gyönyörű színek és az érdekes…

 • FELFÚJHATÓ FÁNK KERÉK 50CM
SZÍN VÖRÖS

A NYÁR SLÁGERE

Színes felfújható kerék alakú kiváló minőségű PVC műanyagból készült a tartósság érdekében.

Az élénk, szemet gyönyörködtető színek arra ösztönzik gyermekét, hogy élvezze a vízfürdőt.
Tökéletes lesz a vízparti pihenéshez.

A kerék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságosan ússzon a tengerben, tóban, folyóban vagy medencében.
Ideális az úszástanuláshoz is.A szemet gyönyörködtető dizájnt minden gyermek imádni fogja.

Maximális súly: 10-20kg
A felfújt kerék méretei:
külső átmérő: 48cm
belső átmérő: 20cm
Méretek (síkban mérve):
külső átmérő: 53cm
belső átmérő: 16cm
 
 
Anyag:
PVC műanyag
Szín:
-rózsaszín 


 
 
Vadonatúj termék, eredeti csomagolásban.
  1 400 Ft

  ◉ Raktáron 1 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FELFÚJHATÓ FÁNK KERÉK 50CM SZÍN VÖRÖS A NYÁR SLÁGERE Színes felfújható kerék alakú kiváló minőségű PVC műanyagból készült a tartósság érdekében. Az élénk, szemet gyönyörködtető színek arra ösztönzik gyermekét, hogy élvezze a vízfürdőt. Tökéletes lesz a vízparti pihenéshez. A kerék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságosan ússzon a tengerben, tóban,…