Bilik

Szűrők
Done
 • Szekrény/hűtőszekrény/vécévédő medve 1db.
 
Praktikus biztonsági eszköz szekrényekhez, fiókokhoz és hűtőszekrényhez - megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a bútorokat.   
Könnyű és gyors összeszerelés lyukak fúrása vagy szerszámok használata nélkül.
Összeszerelés lépésről lépésre:
 Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg azt a felületet, amelyre a védelmet ragasztani kívánja. Húzza le a ragasztót védő fóliát. Ragassza a védelmet az ajtóra, a védelem másik részét pedig a szekrény falára. Ragasztás után javasoljuk, hogy várjon 12 órát, hogy a ragasztó alaposan megtapadjon a felületen.
A reteszelőszerkezet csökkenti annak lehetőségét, hogy a gyermek nehéz és veszélyes tárgyakat, pl. edényeket, késeket stb. kapjon a kezébe, és megakadályozza, hogy a gyermek ujjai a nehéz tárgyakhoz tapadjanak.
Ezenkívül megvédi gyermeke ujjait attól, hogy az ajtó beszoruljon.
A zár beszerelése a szekrénybe véget vet annak a problémának, hogy gyermeke kihúzza a ruhákat, és szétdobálja őket a házban.
Praktikus eszköz, amely minden olyan otthonban jól jön, ahol kisgyermekek vannak.
Ez növeli az Ön és gyermeke biztonságérzetét.
 

Előnyök: 
 Nem invazív telepítés -          nem kell lyukakat fúrni a szekrényekbe vagy szerszámokat használni. Könnyű eltávolítás - Egyszerűen csak enyhén melegítse fel a ragasztót pl. hajszárítóval, és lassan húzza le a védőréteget. Biztonságban tartja gyermekét - Megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtókat és veszélyes tárgyakat vegyen ki. Minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Széleskörű alkalmazások - A biztonsági eszköz minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Megkönnyíti a dolgok rendben tartását          - megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtót, és ruhákat és egyéb tárgyakat dobáljon szét a házban.    Méretek:
biztonság:
 hossza: 15.3cm  a ragasztandó elem átmérője: 3.4cm a szalag szélessége: 1.2cmCsomagolás: 20cm x 6cm

 Szín: fehér
Fóliába csomagolva.
  300 Ft

  ◉ Raktáron 3 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Szekrény/hűtőszekrény/vécévédő medve 1db. Praktikus biztonsági eszköz szekrényekhez, fiókokhoz és hűtőszekrényhez – megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a bútorokat. Könnyű és gyors összeszerelés lyukak fúrása vagy szerszámok használata nélkül. Összeszerelés lépésről lépésre: Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg azt a felületet, amelyre a védelmet ragasztani kívánja. Húzza le a ragasztót védő fóliát.…