Bababiztonsági zárak és rácsok

Szűrők
Done
 • BIZTONSÁGI AJTÓZÁR 
BIEDRONKA

Állat alakú ajtózár, amely megakadályozza az ajtó becsapódását.
Praktikus eszköz minden otthonba.
Gyermeke biztonságosan játszhat a házban anélkül, hogy aggódnia kellene az ujjainak eltörése miatt.

A zár bármilyen magasságban elhelyezhető, így gyermeke nem éri el.
Bármilyen típusú ajtóhoz illeszkedik.

Méretek: 10cm x 9cm
Anyag: EVA hab

Vadonatúj, eredeti csomagolásban.
  200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BIZTONSÁGI AJTÓZÁR BIEDRONKA Állat alakú ajtózár, amely megakadályozza az ajtó becsapódását. Praktikus eszköz minden otthonba. Gyermeke biztonságosan játszhat a házban anélkül, hogy aggódnia kellene az ujjainak eltörése miatt. A zár bármilyen magasságban elhelyezhető, így gyermeke nem éri el. Bármilyen típusú ajtóhoz illeszkedik. Méretek: 10cm x 9cm Anyag: EVA hab Vadonatúj,…

 • Szekrény/fagyasztó/vécévédő 1db.
 
Praktikus biztonsági eszköz szekrényekhez, fiókokhoz és hűtőszekrényhez - megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a bútorokat.    
Könnyű és gyors összeszerelés lyukak fúrása vagy szerszámok használata nélkül.
Lépésről lépésre történő összeszerelés:
 Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet, ahová a védelmet ragasztani kívánja. Húzza le a ragasztót védő fóliát. Ragassza a védelmet az ajtóra, a védelem másik részét pedig a szekrény falára. A ragasztás után 12 órát javasoljuk várni, hogy a ragasztó alaposan megtapadjon a felületen. 
A reteszelés korlátozza a gyermek lehetőségét, hogy nehéz és veszélyes tárgyakat, pl. edényeket, késeket stb. érjen el, és megakadályozza, hogy a gyermek ujjai beleragadjanak a nehéz tárgyakba.
Ezenkívül megvédi gyermeke ujjait attól, hogy az ajtó beszoruljon.
A zár beszerelése a szekrénybe véget vet annak a problémának, hogy gyermeke kihúzza a ruhákat, és szétdobálja őket a házban.
Praktikus eszköz, amely minden olyan otthonban jól jön, ahol kisgyermekek vannak.
Ez növeli az Ön és gyermeke biztonságérzetét.
A különleges kialakításnak köszönhetően a zár hossza könnyen beállítható az Ön igényeinek megfelelően.
 
Előnyök: 
 Nem invazív telepítés -          nem kell lyukakat fúrni a szekrényekbe vagy szerszámokat használni. Könnyű eltávolítás - Egyszerűen csak enyhén melegítse fel a ragasztót pl. hajszárítóval, és lassan húzza le a védőréteget. Biztonságban tartja gyermekét - Megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtókat és veszélyes tárgyakat vegyen ki. Minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Széleskörű alkalmazások - A biztonsági eszköz minden típusú szekrényhez és fiókhoz illeszkedik. Megkönnyíti a dolgok rendben tartását          - megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a szekrényajtót, és ruhákat és egyéb tárgyakat dobáljon szét a házban.    
Méretek:
biztonság:
  maximális hossza: 24,5 cm   a ragasztandó elem szélessége: 4.3cm  szalag szélessége: 2cmcsomagolás: 31cm x 7.5cm x 2cm 
 
Szín: szürke és fehér
  900 Ft

  ◉ Raktáron 10 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Szekrény/fagyasztó/vécévédő 1db. Praktikus biztonsági eszköz szekrényekhez, fiókokhoz és hűtőszekrényhez – megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a bútorokat. Könnyű és gyors összeszerelés lyukak fúrása vagy szerszámok használata nélkül. Lépésről lépésre történő összeszerelés: Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet, ahová a védelmet ragasztani kívánja. Húzza le a ragasztót védő fóliát. Ragassza…

 • Szögletes fiók- és szekrényzár biztonsági eszköz 

Funkcionális biztonsági eszköz fiókokhoz és szekrényekhez. 
A biztonsági eszköz megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a fiókokat és szekrényeket, így csökkentve a keze beakadásának kockázatát. 
A biztonsági berendezésnek köszönhetően nem kell aggódnia a szekrényekben hagyott dolgok miatt.  

Minden típusú szekrényhez illeszkedik.
A szekrény kinyitásához nem kell az egész zárat lehúzni, egyszerűen csak nyissa ki a biztonsági zár egyik oldalát a klippel, majd zárja be. 
Könnyen telepíthető.

3M kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető.
A zár felragasztása előtt a felületet le kell mosni és zsírtalanítani kell.

Méretek: 8 cm x 4 cm x 7 cm. 
Anyag: Műanyag
Szín: Fehér
  400 Ft

  ◉ Raktáron 9 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Szögletes fiók- és szekrényzár biztonsági eszköz Funkcionális biztonsági eszköz fiókokhoz és szekrényekhez. A biztonsági eszköz megakadályozza, hogy gyermeke kinyissa a fiókokat és szekrényeket, így csökkentve a keze beakadásának kockázatát. A biztonsági berendezésnek köszönhetően nem kell aggódnia a szekrényekben hagyott dolgok miatt. Minden típusú szekrényhez illeszkedik. A szekrény kinyitásához nem kell…