Szemüvegek

Szűrők
Done
 • BABASÉTÁLTATÁS KUTYUSOKKAL BABAKOCSIBAN BABAKOCSIBAN

A kutyusokkal való sétára mindig van idő! Nem kétséges, hogy ez nagyszerű szórakozás lesz minden kisgyermek számára! 

A baba minden kislány számára remek választás lesz új barátnak! Vele együtt két imádnivaló kutyus is csatlakozik a játékgyűjteményéhez! 

Kétségtelenül magára vonzza majd gyermeke figyelmét, színes és aranyos, így órákon át tartó szórakozásra ösztönzi majd! 

A készlet a babán kívül két imádnivaló kutyát és egy kocsit is tartalmaz.amelyben vezethetjük őket. Sosem tudhatod, hogy a kiválasztott sétaútvonal túl hosszúnak bizonyulhat a rövid kutyák mancsának! Ezután beugranak a babakocsiba, és befejezheted az utazást! 

A baba 30 cm magas, így tökéletesen illik az összes ilyen típusú, tipikus babaruhához! Ez lehetővé teszi, hogy minden séta előtt felöltöztesd őt, és minden alkalommal új és érdekesebb ruhákat hozz létre! Ez biztosan sok izgalmat ad a játékhoz! 

A két kutya nagyszerű kiegészítője lesz a szórakozásnak! Ezek lehetővé teszik, hogy úgy érezd, mint egy igazi tulajdonos gyönyörű szőrmókok! Nincs is annál szórakoztatóbb, mint aranyos négylábúakkal játszani! 

Hogy kényelmesen el tudd vinni az állatbarátokat egy kirándulásra, a készlet tartalmaz egy ugyanilyen színes babakocsit is a kisebbik kutyának! 

A babákkal való játék pozitívan befolyásolja a gyermek képzeletét és kreativitását. Ez lehetővé teszi számukra, hogy mindenféle forgatókönyveket találjanak ki, így ezek a tulajdonságok gyorsan fejlődnek! 

A baba felöltöztetése és a vele való játék a kezek és a karok mozgatását igényli, ami jótékonyan hat a pontosságra és precizitásra, valamint a szem-kéz koordinációra! Még a legegyszerűbb játékoknak is nagy nevelési értéke lehet! 

A felhasznált anyagok tartósak, és ami a legfontosabb, biztonságosak gyermeke számára! a gyermekének! Ez biztosítja a megfelelő tartósságot és használati kényelmet. 

A termék kétségtelenül alkalmas ajándéknak a három év feletti lányok számára, mivel esztétikus, színes csomagolásban van!


A készlet tartalma:
 Doll 2x kutyusok KocsiMéretek :
 a baba magassága:   30cm kutyus méretei: 6cm x 5cm csomagolási méretek:  33cm x 22cm x 5,5cmVonzó kartondobozba csomagolva.
  4 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BABASÉTÁLTATÁS KUTYUSOKKAL BABAKOCSIBAN BABAKOCSIBAN A kutyusokkal való sétára mindig van idő! Nem kétséges, hogy ez nagyszerű szórakozás lesz minden kisgyermek számára! A baba minden kislány számára remek választás lesz új barátnak! Vele együtt két imádnivaló kutyus is csatlakozik a játékgyűjteményéhez! Kétségtelenül magára vonzza majd gyermeke figyelmét, színes és aranyos, így…