Hangtechnika

Szűrők
Done
 • INTERAKTÍV KARAOKE SZETT

Ébreszd fel gyermekedben a zene iránti szenvedélyt és neveld az éneklés szeretetét!
Minden kis művész számára készült készlet.
Végül is minden igazi színpadi sztárnak szüksége van mikrofonra.
Biztos, hogy minden kis zenész szívét elrabolja.
A karaoke szett minden zenekedvelő sóhajának tárgya.
A saját zenei kompozíciók rögzítésének és lejátszásának lehetősége sok örömet és elégedettséget ad gyermekének az alkotásban. 
A kevésbé kalandvágyók vagy a háttérzenére vágyók számára is lesz valami. A készlet vidám dallamokkal van felszerelve. 

A Karaoke 9 színes, különböző eseményeket ábrázoló képet tartalmaz. Amikor behelyezi őket a panelbe, angol nyelvű dalok indulnak el.
Minden kép egy másik dal/dallam
  A madár és az elefánt a tortánál a "Happy Birthday to You" című dalt énekli.  A kacsás fudge a kacsával elénekli az "Old McDonaldnak volt egy farmja" című dalt.  Cica és Mézeskalács dúdolni fog " Én egy kis teáskanna vagyok"  Egy lány és egy bárány énekli a "Mary Had a little Lamb"-et.  A kutya és a majom énekel " Head Shoulders Knees & Toes"  Szamár tigris énekel " Row Row Row Row Row Row Your Boat  Egy oroszlán egy báránnyal téli környezetben énekel " Jingle Bells"  Egy zsiráf egy madárral énekel " Twinkle Twinkle Little Star"  A majom és a csicsergő vidám dallamokat játszik, és arra hívja Önt, hogy játsszon együtt, és játssza el azt, amit gyermeke rögzített.
További vonzerőt jelentenek a színes fények, amelyek a gyermeket a szemével a valódi színpadra viszik.
A játék nemcsak rengeteg kreatív szórakozást nyújt, hanem támogatja gyermeke megfelelő fejlődését is.
Hagyja, hogy gyermeke igazi zeneszerzővé váljon, és élvezze saját dalszövegeinek megalkotását. Végül is semmi sem fejlődik jobban, mint a független, kreatív munka.
A készlettel való játék serkenti a hallás, a látás és a tapintás érzékszerveit. Pozitívan befolyásolja a manuális készségek fejlődését, serkenti a kreativitást, elmélyíti a zenei érzékenységet, fejleszti a ritmusérzéket és támogatja a hatékony koncentrációs készséget.
Biztos lehetsz benne, hogy a szórakozásnak nem lesz vége, és biztos lehetsz benne, hogy a kisgyermeked órákig el lesz ragadtatva.
Ez az egyedi karaoke szett minden kis zenész számára ajándék sláger lesz.

Egy játék sok lehetőség. Mindenki számára van valami:
  Angol nyelvű dalok lejátszása  Egy dallamot énekel egy mikrofonba.  Fényhatások  Felvétel/lejátszás  Örömteli dalok és dallamok  Néma és hangerő-növelési lehetőség  A háttérvilágítás kikapcsolható  Kényelmes fogantyúval ellátott a könnyű hordozáshoz  A készlet tartalma:  4 képkártya  Mikrofonos lejátszó
Biztos lehet benne, hogy nem feledkeztünk meg a legfontosabb dologról sem - a biztonságról játék közben. A játékot kellő gondossággal, kiváló minőségű műanyagból tervezték. Nincsenek éles szélei.
Műszaki adatok:
  Tápegység: 4x 1.5V AA (nem tartozék)  Anyag: műanyag  A készlet méretei: 25cm x 23cm x 6cm  Csomagolási méretek: 27cm x 7cm x 27cm
  10 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  INTERAKTÍV KARAOKE SZETT Ébreszd fel gyermekedben a zene iránti szenvedélyt és neveld az éneklés szeretetét! Minden kis művész számára készült készlet. Végül is minden igazi színpadi sztárnak szüksége van mikrofonra. Biztos, hogy minden kis zenész szívét elrabolja. A karaoke szett minden zenekedvelő sóhajának tárgya. A saját zenei kompozíciók rögzítésének és…