Erősragasztók

Szűrők
Done
 • MAGIC GLUE - MŰANYAG MASSZA 3D FIGURÁK KÉSZÍTÉSÉHEZ

Ébressze fel gyermeke művészi szellemét!
Ez a színes ragasztókészlet biztosan minden kis művész szívébe belopja magát.   
A varázsdoboz tartalmazza az összes szükséges elemet, amely ahhoz szükséges, hogy színes figurák formájában egyedi műalkotásokat hozzon létre.
Az így kapott formák nemcsak játékra használhatók, hanem eredeti lakberendezési tárgyak is lesznek, vagy egyedi ékszereket készíthetsz belőlük.
 
Aktiváld a képzeleted és kezdj el alkotni! Nézd meg magad, milyen egyszerű.
Öntsön vizet a műanyag edénybe, és öntse bele a keményedő granulátumot. Válasszon egy mintás formát, és töltse meg a kedvenc színeivel. Ezután helyezze a megtöltött formát az előkészített kovászoldatba. Rövid idő múlva a mintának meg kell keményednie és le kell válnia a formáról. 
Az így kapott alakok rugalmasak és szilikonra emlékeztetnek.
A ragasztót közvetlenül a kovászoldatba is öntheti, hogy saját egyedi mintákat hozzon létre. Engedd szabadjára a fantáziádat, és hozz létre egyedi művészi alkotásokat.
Az alkotás serkenti gyermeke kreatív gondolkodását és alkotóképességét, és támogatja a kézügyesség fejlődését. Ráadásul kiváló türelemgyakorlat lesz.
Nem csak gyerekeknek!
A művészi ragasztókészlet nem csak a gyermekek számára jelent nagyszerű szórakozást. Természetesen a felnőttek is értékelni fogják a lehetőséget, hogy az alkotás által kifejezhetik érzelmeiket és oldhatják a stresszt.
Az egész készletet egy praktikus műanyag dobozba csomagolták a könnyű tárolás érdekében.

A készlet tartalma:
   8x zselés ragasztó különböző színekben   10x öntőforma különböző figurákkal  1x víztartály  7x zacskó pácoló granulátummal
Műszaki adatok:
 egy gél kapacitása: 60ml a zsák súlya granulátummal: g forma méretei: 8.7cm x 8.7cm csomagolási méretek: 25.5cm x 16.5cm x 16cmA termék műanyag dobozba van csomagolva, hogy a készletet játék után könnyen tárolni lehessen.
MEGJEGYZÉS!
A teremtményt mindig vízben tárolja. Ellenkező esetben megkeményedik és zsugorodik.
  7 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  MAGIC GLUE – MŰANYAG MASSZA 3D FIGURÁK KÉSZÍTÉSÉHEZ Ébressze fel gyermeke művészi szellemét! Ez a színes ragasztókészlet biztosan minden kis művész szívébe belopja magát. A varázsdoboz tartalmazza az összes szükséges elemet, amely ahhoz szükséges, hogy színes figurák formájában egyedi műalkotásokat hozzon létre. Az így kapott formák nemcsak játékra használhatók, hanem…