Szerszámosládák

Szűrők
Done
 • FÁBÓL KÉSZÜLT SZERSZÁMOSLÁDA

Egy törött autó vagy egy csöpögő csap?
A kis barkácsoló számára nem jelent gondot - a megfelelő szerszámokkal felszerelve bármilyen meghibásodással megbirkózik.
A gyönyörű, nagyméretű fakészlet minden kis barkácsoló álma lesz.
Csavarhúzó, kalapács, csavarok, villáskulcsok- minden olyan elem, amelyre egy professzionális műhelyben szükség van.
Nagyszerű játék, amely a gyermeket a felnőttek világába vezeti, és lehetővé teszi számára, hogy egy igazi "ezermester" szerepét vállalja.
A korlátlan fúrás, szögelés és fűrészelés lehetősége nagy örömet okoz a gyermeknek.

A fogantyúval ellátott fadoboz az egész készletet mozgathatóvá teszi. Ezzel gyermeke képes lesz arra, hogy bármilyen sürgős problémára magával vigye az eszközöket.
Vigyázz a kicsi fejlődésére!
A workshop nemcsak a szórakozás, hanem a tanulás és a fejlődés egyik formája is.  A csavarozás, szögelés vagy fűrészelés remek módja a kézügyesség gyakorlásának.
Ráadásul a játék ösztönzi a logikus gondolkodást és a kreatív gondolkodást.
A móka az összeszerelés pillanatában kezdődik. Hívja meg gyermekét, hogy csatlakozzon önhöz a játék összeszerelésében, biztos, hogy élvezni fogja, és egyúttal fejleszti az együttműködési készségeket.
A műhely egy javaslat a nagyszerű, fejlesztő szórakozásra és egy ragyogó ajándékötlet a kis szerszámszerető számára.
 
A készlet tartalma:   Box  Kézi fűrész  vise  kalapács  2x csavarkulcs  vonalzó  vízmérték  2x csavarhúzó  csipeszek  Csavarok kupakkal      csavarok  2 x csavaros fiók
 Anyag: faMéretek:  
Doboz: 21cm x 8.5cm x 29.5cm 
Eszközök: példák:
Kalapács:  15cm x 6cm
fűrész: 20cm x 3.5cm 
csavarhúzó (hossz): 14.5cm
uralkodó: 15cm
Csomagolás: 30.5cm x 22cm x 9cm
  10 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÁBÓL KÉSZÜLT SZERSZÁMOSLÁDA Egy törött autó vagy egy csöpögő csap? A kis barkácsoló számára nem jelent gondot – a megfelelő szerszámokkal felszerelve bármilyen meghibásodással megbirkózik. A gyönyörű, nagyméretű fakészlet minden kis barkácsoló álma lesz. Csavarhúzó, kalapács, csavarok, villáskulcsok- minden olyan elem, amelyre egy professzionális műhelyben szükség van. Nagyszerű játék, amely…